Ludzie? nie to mutanty :]
xprot - ty jestes ograniczony czy tylko zgrywasz takiego? Przeczysz samemu sobie. Jesli cie to nie rusza, to sorry, ale cos z toba nie tak. Jakbys czytal ze zrozumieniem, to bys sie (moze...) kapnal, ze raczej nikt tu nie biadoli, ze te zwierzatka sa zabijane. Krowy sie zabija (pomijam, w jaki sposob, chodzi o samo zabijanie), swinie, kury, ryby itd. i nikt nie biadoli. Wiesz czemu? Wiem, ze nie wiesz, bos tepy. Bo zabija sie je szybko i bezbolesnie (ta, wiem, zdarzaja sie wyjatki, ale mowie o wiekszosci). I gdyby ten durny chinczyk zabil tego szopa (nie, to nie pies, w podstawowce sie uczylo o zwierzatkach) szybko, bez znecania, to trudno - byl ten futrzak hodowany, tak jak krowa itd. Mysle, ze nawet wtedy by mu szybciej poszlo obdzieranie go ze skory itp. wykarmil by ta swoja rodzinke, 20 dzieci (po co je plodzil, skoro nie moze ich utrzymac, to pomijam...). Pominalem tutaj kwestie tez tego, ze krowa jest zabijana dla jedzenia, a ten szop, bo sie jakiejs pizdzie zachcialo futerka, ale nie mam sily juz o tym myslec.
Komara mi nie jest zal zabic. Wiesz dlaczego? Bo to owad. A jest roznica owad-zwierze. Poza tym juz np cmy nie zabije, tylko wypuszcze.
Na koniec, zeby nie bylo niedomowien i zeby xprot zrozumial: Jestem przeciwko zabijaniu jakiejkolwiek istoty w sposob bestialski i/lub bez sensu.
Komara mi nie jest zal zabic. Wiesz dlaczego? Bo to owad. A jest roznica owad-zwierze. Poza tym juz np cmy nie zabije, tylko wypuszcze.
Na koniec, zeby nie bylo niedomowien i zeby xprot zrozumial: Jestem przeciwko zabijaniu jakiejkolwiek istoty w sposob bestialski i/lub bez sensu.
Pro rider^^
Mowisz krowa zabijana dla jedzenia a tego szopa zabili bo jakies pizdzie sie futra zachcialo. Ale przeciez my ludzie mozemy obyc sie bez miesa >? Sam pewnie wpierniczasz tony miecha. Wiec co idziemy w strone wegetarianizmu moze :D ale idz sam bo ja nie ide :D Stwierdziles ze: ,,Jestem przeciwko zabijaniu jakiejkolwiek istoty w sposob bestialski i/lub bez sensu''
KROWY SA ZABIJANE bez sensu no bo jesli mozemy wpierniczac wazywa, owoce itp to po co zabijac biedne zwierzatka tylko dla naszej wiekszej wygody, lepszego smaku :( :( ?
Heheh :D
Ekolog sie znalazl :D
KROWY SA ZABIJANE bez sensu no bo jesli mozemy wpierniczac wazywa, owoce itp to po co zabijac biedne zwierzatka tylko dla naszej wiekszej wygody, lepszego smaku :( :( ?
Heheh :D
Ekolog sie znalazl :D
-
- Kontakt:
o kurwaaaa jakie zjeby nie no bez sensu moja wypowiedz bo powiem to co wszyscy ze trzeba takich zajebac w ten sposob jak oni te zwierzeta kurwaa ja pierdole wylaczylem po 3 minutach bo nie wyrobilem... no coment kurwaa ale chuje... okropne
street ride...
nothing to say...
just ride...
http://tiny.pl/mvhs
nothing to say...
just ride...
http://tiny.pl/mvhs