Project X Street
Project X Street
Ma ktos ta kiere jak sie sprawuje? Lepsza jest od nsx pure czy nie a jak nie to po co przeplacac
http://www.mkbike.superhost.pl/sklep/pr ... ts_id=2455
http://www.mkbike.superhost.pl/sklep/pr ... ts_id=2455
http://www.pinkbike.com/photo/848849/
Eeee tam, ostatnio czytalem o Purach NS, jakis koles kupil biala i nie mogl zalozc klamki bo najprawdopodobniej biala farbe kladli na czarny podklad, a jeszcze bardziej prawdopodobne ze czarna kiere poprostu przemalowali na biala:/
i to jest niby dobra i szanujaca sie firma? hehe no ja nie sadze
a co do kierownic to ta i ta jest z cro-mo wiec obie powinny byc bardzo wytrzymale, sam fakt ze sa produkowane pod mostki bmx o czyms swiadcza
i to jest niby dobra i szanujaca sie firma? hehe no ja nie sadze
a co do kierownic to ta i ta jest z cro-mo wiec obie powinny byc bardzo wytrzymale, sam fakt ze sa produkowane pod mostki bmx o czyms swiadcza
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
-
- Kontakt:
Ktora lepsza? Ciezko stwierdzic ale zastanowmy sie nad walorami "nie fizycznymi":
Pomysl o tym.... Kupujac kiere NS posrednio wspierasz to co sie dzieje rowerowo w naszym kraju.... jakas tam czesc tej kasy ktora zaplacisz wroci do ciebie w postaci imprez , zawodow i ogolnym podnoszeniem poziomu jazdy w tym naszym smutnym kraju. NS jest glownym sponsorem Superligi i daja kase na full innych imprez. To sie liczy.
Poza tym strona www.ns-bikes.com jest zajebista, fotki porzadne, wszystko gra. Ta sama kiera w europie kosztuje 130zl http://www.ltmracing.com/productos/nort ... hshore.htm
Wiec nie przeplacasz.
Patrzac na fotke na stronie mk bike Project X chyba nawet oszczedzil kase na fotografa. Ciekawe czy nie zaoszczedzili na materiale i technologi... ale tego sie dowiesz dopiero po kilku miesiacach jazdy
Poza tym czy jestes w stanie znalezc JAKIEKOLWIEK rekomendacje firmy Project X? Lub chocby ich strone albo jakiekolwiek info o tej firmie?
Gdybym mial sie zastanawiac, to predzej wzial bym pod uwage podobna kierownice DaBomba, a nie jakis Project X
Pomysl o tym.... Kupujac kiere NS posrednio wspierasz to co sie dzieje rowerowo w naszym kraju.... jakas tam czesc tej kasy ktora zaplacisz wroci do ciebie w postaci imprez , zawodow i ogolnym podnoszeniem poziomu jazdy w tym naszym smutnym kraju. NS jest glownym sponsorem Superligi i daja kase na full innych imprez. To sie liczy.
Poza tym strona www.ns-bikes.com jest zajebista, fotki porzadne, wszystko gra. Ta sama kiera w europie kosztuje 130zl http://www.ltmracing.com/productos/nort ... hshore.htm
Wiec nie przeplacasz.
Patrzac na fotke na stronie mk bike Project X chyba nawet oszczedzil kase na fotografa. Ciekawe czy nie zaoszczedzili na materiale i technologi... ale tego sie dowiesz dopiero po kilku miesiacach jazdy
Poza tym czy jestes w stanie znalezc JAKIEKOLWIEK rekomendacje firmy Project X? Lub chocby ich strone albo jakiekolwiek info o tej firmie?
Gdybym mial sie zastanawiac, to predzej wzial bym pod uwage podobna kierownice DaBomba, a nie jakis Project X
:) no wiesz "nie fizycznie" to mk bike tez sponsoruje super lige i z tego co słyszalem dośc mocno, to ze zdjecia na mk bike sa takie jakie sa nie stanowi o jakości wyrobu, (oni maja ogolnie słabe zdjęcia wszytkiego), nie jest tez argument ze na zachodzie jest taniej bo tak jzu jest ze wszytko tam kosztuje wiecej niz u nas. A że nei ma zadnej rekomendacji dla Project X to fakt ale tez takiej rekomenndacji nie mialo NS 1 czy 2 lata temu, czyli grzech nowości, jak każy produkt nowy
-
- Kontakt:
Dobra po kolei:)
Aha wiec Mk Bike jest "dumnym" producentem Project X? Chyba wiec kiera powinna miec napis MK Bike a nie Project X :) Albo sponsorowac zawody powinna firm Project X a nie Mk bike... bo to sie kupy nie trzyma.
A co do fotek to uwazam ze MA to znaczenie bo swiadczy to o kulturze firmy. A to sie w jakis sposob przenosi na jakosc wyrobu.
Na zachodzie jest drozej? Ok... ale jest w p.izdu watkow o tym ze "w Polsce jest tak drogo o jeny jeny"
A co do nowych firm - zobacz i poczytaj strone marki KRK www.kirszop.com i od razu zrozumiesz na czym polega roznica fajnej marki od syfiastej :) Tez nowa marka, niby produkty z tajwanu a jednak maja klase.
Aha wiec Mk Bike jest "dumnym" producentem Project X? Chyba wiec kiera powinna miec napis MK Bike a nie Project X :) Albo sponsorowac zawody powinna firm Project X a nie Mk bike... bo to sie kupy nie trzyma.
A co do fotek to uwazam ze MA to znaczenie bo swiadczy to o kulturze firmy. A to sie w jakis sposob przenosi na jakosc wyrobu.
Na zachodzie jest drozej? Ok... ale jest w p.izdu watkow o tym ze "w Polsce jest tak drogo o jeny jeny"
A co do nowych firm - zobacz i poczytaj strone marki KRK www.kirszop.com i od razu zrozumiesz na czym polega roznica fajnej marki od syfiastej :) Tez nowa marka, niby produkty z tajwanu a jednak maja klase.
ze ci robi loda ten z kirschopu albo ty jemu mnie nie dziwi ze jestes zachwycony stroną, ja na niej cic nadzwyczajnego nie widze. A co do kierownicy skad mam wiedziecz czy to jest kierownica mk bike, nie o to mi chodzilo, tylko argument ze ns sponsoruje superlige, to ja napisalem ze mkbike tez, a ze i jedni i drudzy zarabija na sprzedarzy to jest obojetne i niejest to argument jakikolwiek zachecajacy lub tez nie do zakupu