faajnie 10 metrowy dabl- ja bym tego nie skoczyl. Dajcie foty jak przeskoczycie, bo pelen szakucen ale watpie troche.
Takto proponuje scianki, tarki, muldy, bandy. Zalezy do czego to ma byc trasa!
Zajefajną opcją jest box. Taki step up na konstrukcje drzewnianią i potem drop z tego. My mamy nie dużego a i tak sprawia niektórym ładne problemy. Co do innych rzeczy to wallride taki żęby można było na niego poprostu wjechać lub wskoczyć na ściane i z niej zeskoczyć. Plus jeszcze jakieś ciekawe transferki. Jak chcesz fotky box'a i naszych pomysłów to przelookaj fotky z mojego podpisu. Tam co masz w opisie "nissan jumps & drops".
My naszą miejscoowke robimy od niecałego miecha i też właśnie kombinujemy co by tu jeszcze upchnąć.
PS. Jak masz jakieś fotky waszego toru i pomysłów to zapodaj może znajdziemy tam inspiracje ;)
''redrock'' MAmy foty ale stare bo jeszcze z poczatku roku, nie robilismy jeszcze fot z wakacji a duzo sie zmienilo hopy sa wieksze o polowe gdzies maja wys.2metry teraz i jest duzo innych rzeczy dobudowanych mamy jeszcze 3trasy freeride w lasach a w nich pare dropów od jutra zaczynamy robic NS.
ja bylem nie raz w chrzanowie bo mam tam rodzinke i wiem ze jest plasko jak nalesnik wiec respekt za te hopy,i ze wogole znalezliscie na nie miejsce, pozdro 600
Tam sa fajne tereny otwarte i lasy tylko nie ma ich kto zagospodarowac :( a w naszej miejscowosci skacze pare osob,ale widze ze zaczynaja przyjezdzac ludzie z okolic.