Obręcz Alex Rims DM 18
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ej dm18 to wcale nie jest zla obrecz na poczatek moze byc ja kupilem rower z dm18 na przodzie i tyle mialem duzo nie dolotow ze schodow dropilem doscyc duze schody i narazie nic im powaznego nie jest lekka cente miala w jednym miejscy wycentrowal mi ziom i jest prosta i nie gadajcie ze jest az tak hujowa
Francuz bo mam wade wymowy ! ;]
Ja wyraziłem swoją opinię do czego mam prawo. Poza tym nie napisałem słowem, że jest lepsza od dm24 bo nie jest, przytoczyłem tylko przykład, pokazujący co mi sie przydażyło. Oprócz tego zgadzam się z Tobą JB Rider, co do tego, że lepiej kupić Stars Circle'a. Powtarzam: opisałem swoje doświadczenia z tą obręczą, moje i tylko moje. Jak ktoś ją pogiął, albo pogiął ich 20 to niech ją jedzie równo bo się jej należy, ale niech jedzie obręcz a nie innych, bo o to chodzi w samej idei forum.
A teraz dodatek do topicu: Jak wczoraj z robiłem 2-metrowego dropa z ciut krzywym lądowaniem, to dm18 sie pogięła, że "uch":-) Ale dało radę nacentrować idealnie w 10 minut.
JB rider! Nie muszę trzymać sięswojej racji, bo tylko krowa nie zmienia zdania. Ja uważam, że dm18 to rzeczywiście cieniutka obręcz, ale moja jakimś cudem wytrzymuje wiele, kiedy wszystkie inne dm18 u kumpli pękają. Na tych samych dropach. Może alexrims pomylił materiały do zrobienia mojego egzemplarza?:-)
Pozdro 4 all. A dla ciebie JB rider full respect.
A teraz dodatek do topicu: Jak wczoraj z robiłem 2-metrowego dropa z ciut krzywym lądowaniem, to dm18 sie pogięła, że "uch":-) Ale dało radę nacentrować idealnie w 10 minut.
JB rider! Nie muszę trzymać sięswojej racji, bo tylko krowa nie zmienia zdania. Ja uważam, że dm18 to rzeczywiście cieniutka obręcz, ale moja jakimś cudem wytrzymuje wiele, kiedy wszystkie inne dm18 u kumpli pękają. Na tych samych dropach. Może alexrims pomylił materiały do zrobienia mojego egzemplarza?:-)
Pozdro 4 all. A dla ciebie JB rider full respect.
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
-
- Kontakt:
zdzira cie piersia karmila smieciuJB Rider pisze:GrindeR ty zdziro NS jest super suko ****** **** smierdzacy *********** suko dajco pierdolony zajebany to nie odemnie to od mojego kumpla co ma NS zdziro nie mamy juz do ciebie szacunku
btw. mam nadzieje, ze profilaktycznie zakladasz pieluche capie
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
:/ dobry jesteś jaj jej używam i jestem z niej zadowolony i nie uważam żebym miał "coś w głowie" dlatego że na niej jeżdze:/JB Rider pisze:Mozecie mnie wyzywac i takie tam ale i tak uwazam ze ktos kto uzywa dm18 do dualu lub cytuje " jezdzenia troszku agresywniej " i do tego pisze ze ta obrecz jest lepsza bo w zetkniecia sie z dm24 sie nie scetrowala to ma cos w zglowie.
GrindeR mojej matki popierd.olony sukins.ynie jeb.any przez owce w to nie mieszaj ty mi lepiej powiedz co ma obrecz do amora ze je porownujesz ****** jeden jezeli odbrecz jest zla to ja o tym pisze ale dlaczego powownales do tego moja wypowiedz o NS kretyn.ie ktory jest naprawde dobry zaj.ebana dzi.wko i niech mi ktos zaraz to nie pierd.oli ze ku.rwa przeklinam bo jak mam sie klucic z takimi debilami jak GrindeR to mnie ku.rwica bierze !!!
PS GrindeR szacunek za debilizm w twoja glowa !!!
PS GrindeR szacunek za debilizm w twoja glowa !!!
POZDRO 4 ALL
-
- Kontakt:
Twoja mdla wypowiedz smieciu mnie nie rusza, poniewaz czarno na bialym widac, ze ktos z nas jest jest - patrz twoje epitety - a tym kims napewno nie jestem ja.
To ze ktos slaba obrecz poleca, to jest zle i trzeba go zflugac, ale to, ze ty polecasz slabego amora to jest zaje.biscie? Zrozumiales tepy mule?
Wyzywaj dalej ludzi po necie, co sie ponapinasz to twoje malutki
Polecam sprawdzic w slowniku znaczenie slow *****, ******, kretyn, etc - moze zrozumiesz mala larwo, ze narazie tu ty tak jestes postrzegany...
To ze ktos slaba obrecz poleca, to jest zle i trzeba go zflugac, ale to, ze ty polecasz slabego amora to jest zaje.biscie? Zrozumiales tepy mule?
Wyzywaj dalej ludzi po necie, co sie ponapinasz to twoje malutki
Polecam sprawdzic w slowniku znaczenie slow *****, ******, kretyn, etc - moze zrozumiesz mala larwo, ze narazie tu ty tak jestes postrzegany...
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557