1000 zeta na rame

zinow
Kontakt:

Post autor: zinow »

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58679488
o tu jest ramka stalowa, tez podobna do destroyera :) tylko chyba deczko przy duza, bo 16" ale ... kto wie
streetbiker
Kontakt:

Post autor: streetbiker »

Norco do mnie przemawia najbardziej:) Cena nie duza jak na Norc, moge spoko na raty, sprawdzona firma, fajna geo i mam nadzieje ze wytrzymalea. Oto mail od rowerowy.com

Witaj
Rama NORCO 250 to sprawdzony model produkowany od 2002 właściwie w niezmienionej formie (zmiany tylko kolorystyczne) wszystkie osoby, które widziały 250 na żywo są zachwycone. Co do gwarancji udzielna jest dożywotnia<lol>(mam nadzieje ze dozywotnia znaczy dozywotnia a nie jak np. Banshee Hofka:(:() gwarancja producenta. Co do rat to nie ma problemu, przesyłasz nam pocztą kopie dokumentów, my sprawdzamy Twoją zdolność, jeśli wszystko jest OK, wysyłamy CI mailem umowę, podpisujesz ją, odsyłasz i po sprawie.
mod
Kontakt:

Post autor: mod »

to bierz norco
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

ja jebie ludzie... idzcie sie leczyc... wypowiedzi typu "Według mnie ta NORCO jest zajebista..
Wkońcu w streecie rama musi być mała..
Bierz Norco....jest wyczesana w kosmos :D"

sa ******* i smieszne...

tak sie sklada ze widzialem kilka peknietych Nocro... nie mowie ze firma jest zla , ale skad ty mozesz wiedziec czy rama jest zajebista?? polecisz ja komus, kto wezmie sobie twoja rade do serca kupi ja i sie okaze ze ma zjebana geo?? kurwa!

osobiscie polecam albo agang'a Pm lub 24:00 obydwie ramki maja naprawde zjaebista geometrie [ sam mialem brac Pm'a ale preferuje raczej Fr wiec wzielem Pitbull'a ] 2 kumpli z osiedla ma te ramy [ 24;00 i pm ] wiec mialem okazje sie kilka razy na nich przejechac i goraco je polecam... do tego naprawde sztywne i wytrzymale. moglbys ewentualnie w Agent'a zainwestowac... nie jezdzilem ale mialem ja w rekach... i geo ma podobna do NSX sa na sprzedasz gdzies w necie site'a nie pamietam
mod
Kontakt:

Post autor: mod »

"osobiscie polecam albo agang'a Pm lub 24:00 obydwie ramki maja naprawde zjaebista geometrie "

tak się składa, że koleś pisał wyraźnie kilka razy, że nie chce aluminiowej ramy, więc po jaką cholerę polecasz mu aganga....

jeśli ma wybierać między Aluminiowym agangiem a stalowym norco, to chyba wybór jest oczywisty....

co z tego że widziałeś połamane norco? ja widziałem pełno połamanych ram uznwanych za pancerne: np. banshee, dmr
streetbiker
Kontakt:

wiec nie wiem jedni odradzaja drudzy mowia zeby brac moze jeszcze ktos sie wypowie na temat tych ram w/w
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

dozuć 100zl i kup moją :D
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
danny75
Kontakt:

Post autor: danny75 »

q[]-[]ta pisze:tak sie sklada ze widzialem kilka peknietych Nocro...
q[]-[]ta pisze:osobiscie polecam albo agang'a Pm lub 24:00 obydwie ramki maja naprawde zjaebista geometrie
a ile widzielaes polamanych agangow? to moje pierwsze pytanie...
a drugie: gdzie widziales tyle polamanych Norco?? W Polsce?? Od kiedy jest to tak popularna marka ze widziels juz kilka polamanych ram?? Powiedz mi jakie modele widziales i gdzie...

q[]-[]ta pisze:polecisz ja komus, kto wezmie sobie twoja rade do serca kupi ja i sie okaze ze ma zjebana geo?? *****!

osobiscie polecam albo agang'a Pm lub 24:00 obydwie ramki maja naprawde zjaebista geometrie
Stary... ta wyowiedz mnie zupelnie rozwalila... to mowisz zeby polecac czy zeby nie polecac??
Ja polecam tobie zastanowienie sie nad sensem tego co napisales! Trudno zrozumiec "co autor mial na mysli" jezeli jedno zdanie zaprzecza drugiemu!

A co do odpowiedzi na podstawowe pytanie:
Mialem Norco i uwazam ze jest to rewelacyjan ramka zrobiona przez bardzo dobra firme. Widzialem nie jeden rower na ramie Norco jezdzony ostro i oczywiscie sa tez pekniete ramy. Nikt nie mowi ze te ramy sa nie do zniszczenia!! Kazda rame da sie polamac - to tylko kwestia dobrych checi ;)

Jak za te pieniadze to bierz Norkacza i bedziesz bardzo zadowolony. Ta rama juz z zalozenia jest bardziej wytrzymala niz Agang (co do geometrii sie nie wypowiadam bo nie jezdzilem na Agangu).

Podsumowanie:
1. bierz Noco
2. jak sie nie znasz to sie nie wymadrzaj :P
Sprzedam ramy full Norco, amorki 888vf, hayesy i inne szpeja, bike@rcn.com
Swistak1989
Kontakt:

Post autor: Swistak1989 »

No Panie i Panowie... Prosze mi tutaj aganga nie ruszac i zostawic w spokoju... Mowie tutaj do obydwuch stron: Z jednej chlopak mowil ze chce ramke cromo a z drugiej prosze nie poruszac kwestii wytrzymalosci a ganga bo mam 170 skoku z przodu i jakos nic na razie sie nie dzieje nawet z glowka... Pozdrawiam :P
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
streetbiker
Kontakt:

danny75ja sie wymandzam:):) wezme chyba Norkacza 250, nie wiecie jak jest z ta gwarancja?? czy jest typu np. to nie wina materialu w przypadku pekniecia na spawie
q[]-[]ta
Kontakt:

danny nie mowie ze ludzie maja nie polecac... tylko zeby robili to w rozsadny sposob, a nie na podstawie zdjec i tego co slyszeli od innych ludzi... Forum z zalzoenia jest to miejsce gdzie mozna wyrazic swoja opinie... nie czepialbym sie gdyby koles napisal w stylu " mysle ze ramka nocro by sie nadawala dlatego ze ble ble " a jak koles pisze ze Ten NOCRO jest zajebisty bo na zdjeciu wyglada zajebiscie to o czym my rozmawiamy??

co do polamanych ram nocro: z kilkoma przesadzilem bo widzialem 2 i wsomie wyszlo na to ze jade na cala firme... niektore ramy maja naprawde fajne :)

a co do peknietych nocroso'w: widzialem 2 fule pekajace na glowce we wloszech w okolicach miejscowosci Cavaleze . a dokladnie w sklepie sportowo-rowerowym [ jednego ], a drugiego w czechach [ sklep gdzie sprzedawali rock machine'a

mod: twoja wypowiedz wiele wniosla do tej dyskusji... a co do agang'ow wybacz ale nie mam czasu siedziec caly dzien na forum i czytac kazda odpowiedz... bo jestem tu juz tyle zeby wiedziec ze co druga jest glupsza od poprzedniej... zucilem tylko okiem i naskrobalem kilka slow od siebie...
pozdrawiam
Swistak1989
Kontakt:

Post autor: Swistak1989 »

Hej no problem :)
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
danny75
Kontakt:

Post autor: danny75 »

q[]-[]ta

na tak postawiona sprawe moge powiedziec tylko...

ze zgadzam sie w 100%
pozdrawiam
Sprzedam ramy full Norco, amorki 888vf, hayesy i inne szpeja, bike@rcn.com
q[]-[]ta
Kontakt:

przynajmniej jedna rozsadna osoba na tym forum

pozdrawiam
streetbiker
Kontakt:

zostalo 3 sztuki Norco 250 gwara do konca moich dni:) a co myslicie o tych korbach DM co kolega mati-biker[/] wspomnial
http://skleprowerowy.com/product_info.p ... cts_id=888

ile jest w stanie wytrzymac i czy przetrwa bunny crank flipy narazie z kraweznika:)
streetbiker
Kontakt:

nikt nie mial kontaktu z tymi korbami??
nikt nic nie wie??
moze inne krby bmx w rozsadnej cenie gora 300 zeta:)
ODPOWIEDZ