1000 zeta na rame
-
- Kontakt:
Norco do mnie przemawia najbardziej:) Cena nie duza jak na Norc, moge spoko na raty, sprawdzona firma, fajna geo i mam nadzieje ze wytrzymalea. Oto mail od rowerowy.com
Witaj
Rama NORCO 250 to sprawdzony model produkowany od 2002 właściwie w niezmienionej formie (zmiany tylko kolorystyczne) wszystkie osoby, które widziały 250 na żywo są zachwycone. Co do gwarancji udzielna jest dożywotnia<lol>(mam nadzieje ze dozywotnia znaczy dozywotnia a nie jak np. Banshee Hofka:(:() gwarancja producenta. Co do rat to nie ma problemu, przesyłasz nam pocztą kopie dokumentów, my sprawdzamy Twoją zdolność, jeśli wszystko jest OK, wysyłamy CI mailem umowę, podpisujesz ją, odsyłasz i po sprawie.
Witaj
Rama NORCO 250 to sprawdzony model produkowany od 2002 właściwie w niezmienionej formie (zmiany tylko kolorystyczne) wszystkie osoby, które widziały 250 na żywo są zachwycone. Co do gwarancji udzielna jest dożywotnia<lol>(mam nadzieje ze dozywotnia znaczy dozywotnia a nie jak np. Banshee Hofka:(:() gwarancja producenta. Co do rat to nie ma problemu, przesyłasz nam pocztą kopie dokumentów, my sprawdzamy Twoją zdolność, jeśli wszystko jest OK, wysyłamy CI mailem umowę, podpisujesz ją, odsyłasz i po sprawie.
ja jebie ludzie... idzcie sie leczyc... wypowiedzi typu "Według mnie ta NORCO jest zajebista..
Wkońcu w streecie rama musi być mała..
Bierz Norco....jest wyczesana w kosmos :D"
sa ******* i smieszne...
tak sie sklada ze widzialem kilka peknietych Nocro... nie mowie ze firma jest zla , ale skad ty mozesz wiedziec czy rama jest zajebista?? polecisz ja komus, kto wezmie sobie twoja rade do serca kupi ja i sie okaze ze ma zjebana geo?? kurwa!
osobiscie polecam albo agang'a Pm lub 24:00 obydwie ramki maja naprawde zjaebista geometrie [ sam mialem brac Pm'a ale preferuje raczej Fr wiec wzielem Pitbull'a ] 2 kumpli z osiedla ma te ramy [ 24;00 i pm ] wiec mialem okazje sie kilka razy na nich przejechac i goraco je polecam... do tego naprawde sztywne i wytrzymale. moglbys ewentualnie w Agent'a zainwestowac... nie jezdzilem ale mialem ja w rekach... i geo ma podobna do NSX sa na sprzedasz gdzies w necie site'a nie pamietam
Wkońcu w streecie rama musi być mała..
Bierz Norco....jest wyczesana w kosmos :D"
sa ******* i smieszne...
tak sie sklada ze widzialem kilka peknietych Nocro... nie mowie ze firma jest zla , ale skad ty mozesz wiedziec czy rama jest zajebista?? polecisz ja komus, kto wezmie sobie twoja rade do serca kupi ja i sie okaze ze ma zjebana geo?? kurwa!
osobiscie polecam albo agang'a Pm lub 24:00 obydwie ramki maja naprawde zjaebista geometrie [ sam mialem brac Pm'a ale preferuje raczej Fr wiec wzielem Pitbull'a ] 2 kumpli z osiedla ma te ramy [ 24;00 i pm ] wiec mialem okazje sie kilka razy na nich przejechac i goraco je polecam... do tego naprawde sztywne i wytrzymale. moglbys ewentualnie w Agent'a zainwestowac... nie jezdzilem ale mialem ja w rekach... i geo ma podobna do NSX sa na sprzedasz gdzies w necie site'a nie pamietam
"osobiscie polecam albo agang'a Pm lub 24:00 obydwie ramki maja naprawde zjaebista geometrie "
tak się składa, że koleś pisał wyraźnie kilka razy, że nie chce aluminiowej ramy, więc po jaką cholerę polecasz mu aganga....
jeśli ma wybierać między Aluminiowym agangiem a stalowym norco, to chyba wybór jest oczywisty....
co z tego że widziałeś połamane norco? ja widziałem pełno połamanych ram uznwanych za pancerne: np. banshee, dmr
tak się składa, że koleś pisał wyraźnie kilka razy, że nie chce aluminiowej ramy, więc po jaką cholerę polecasz mu aganga....
jeśli ma wybierać między Aluminiowym agangiem a stalowym norco, to chyba wybór jest oczywisty....
co z tego że widziałeś połamane norco? ja widziałem pełno połamanych ram uznwanych za pancerne: np. banshee, dmr
-
- Kontakt:
q[]-[]ta pisze:tak sie sklada ze widzialem kilka peknietych Nocro...
a ile widzielaes polamanych agangow? to moje pierwsze pytanie...q[]-[]ta pisze:osobiscie polecam albo agang'a Pm lub 24:00 obydwie ramki maja naprawde zjaebista geometrie
a drugie: gdzie widziales tyle polamanych Norco?? W Polsce?? Od kiedy jest to tak popularna marka ze widziels juz kilka polamanych ram?? Powiedz mi jakie modele widziales i gdzie...
Stary... ta wyowiedz mnie zupelnie rozwalila... to mowisz zeby polecac czy zeby nie polecac??q[]-[]ta pisze:polecisz ja komus, kto wezmie sobie twoja rade do serca kupi ja i sie okaze ze ma zjebana geo?? *****!
osobiscie polecam albo agang'a Pm lub 24:00 obydwie ramki maja naprawde zjaebista geometrie
Ja polecam tobie zastanowienie sie nad sensem tego co napisales! Trudno zrozumiec "co autor mial na mysli" jezeli jedno zdanie zaprzecza drugiemu!
A co do odpowiedzi na podstawowe pytanie:
Mialem Norco i uwazam ze jest to rewelacyjan ramka zrobiona przez bardzo dobra firme. Widzialem nie jeden rower na ramie Norco jezdzony ostro i oczywiscie sa tez pekniete ramy. Nikt nie mowi ze te ramy sa nie do zniszczenia!! Kazda rame da sie polamac - to tylko kwestia dobrych checi ;)
Jak za te pieniadze to bierz Norkacza i bedziesz bardzo zadowolony. Ta rama juz z zalozenia jest bardziej wytrzymala niz Agang (co do geometrii sie nie wypowiadam bo nie jezdzilem na Agangu).
Podsumowanie:
1. bierz Noco
2. jak sie nie znasz to sie nie wymadrzaj :P
Sprzedam ramy full Norco, amorki 888vf, hayesy i inne szpeja, bike@rcn.com
-
- Kontakt:
No Panie i Panowie... Prosze mi tutaj aganga nie ruszac i zostawic w spokoju... Mowie tutaj do obydwuch stron: Z jednej chlopak mowil ze chce ramke cromo a z drugiej prosze nie poruszac kwestii wytrzymalosci a ganga bo mam 170 skoku z przodu i jakos nic na razie sie nie dzieje nawet z glowka... Pozdrawiam :P
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
-
- Kontakt:
danny nie mowie ze ludzie maja nie polecac... tylko zeby robili to w rozsadny sposob, a nie na podstawie zdjec i tego co slyszeli od innych ludzi... Forum z zalzoenia jest to miejsce gdzie mozna wyrazic swoja opinie... nie czepialbym sie gdyby koles napisal w stylu " mysle ze ramka nocro by sie nadawala dlatego ze ble ble " a jak koles pisze ze Ten NOCRO jest zajebisty bo na zdjeciu wyglada zajebiscie to o czym my rozmawiamy??
co do polamanych ram nocro: z kilkoma przesadzilem bo widzialem 2 i wsomie wyszlo na to ze jade na cala firme... niektore ramy maja naprawde fajne :)
a co do peknietych nocroso'w: widzialem 2 fule pekajace na glowce we wloszech w okolicach miejscowosci Cavaleze . a dokladnie w sklepie sportowo-rowerowym [ jednego ], a drugiego w czechach [ sklep gdzie sprzedawali rock machine'a
mod: twoja wypowiedz wiele wniosla do tej dyskusji... a co do agang'ow wybacz ale nie mam czasu siedziec caly dzien na forum i czytac kazda odpowiedz... bo jestem tu juz tyle zeby wiedziec ze co druga jest glupsza od poprzedniej... zucilem tylko okiem i naskrobalem kilka slow od siebie...
pozdrawiam
co do polamanych ram nocro: z kilkoma przesadzilem bo widzialem 2 i wsomie wyszlo na to ze jade na cala firme... niektore ramy maja naprawde fajne :)
a co do peknietych nocroso'w: widzialem 2 fule pekajace na glowce we wloszech w okolicach miejscowosci Cavaleze . a dokladnie w sklepie sportowo-rowerowym [ jednego ], a drugiego w czechach [ sklep gdzie sprzedawali rock machine'a
mod: twoja wypowiedz wiele wniosla do tej dyskusji... a co do agang'ow wybacz ale nie mam czasu siedziec caly dzien na forum i czytac kazda odpowiedz... bo jestem tu juz tyle zeby wiedziec ze co druga jest glupsza od poprzedniej... zucilem tylko okiem i naskrobalem kilka slow od siebie...
pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
zostalo 3 sztuki Norco 250 gwara do konca moich dni:) a co myslicie o tych korbach DM co kolega mati-biker[/] wspomnial
http://skleprowerowy.com/product_info.p ... cts_id=888
ile jest w stanie wytrzymac i czy przetrwa bunny crank flipy narazie z kraweznika:)
http://skleprowerowy.com/product_info.p ... cts_id=888
ile jest w stanie wytrzymac i czy przetrwa bunny crank flipy narazie z kraweznika:)
-
- Kontakt: