na czym JEZDZIŁ Chase
-
-
- Kontakt:
ja pierniczut no..... zamknijcie sie co poniektorzy nei chce sie wtracac miedzy goude a zakaske ale chyba bikerzy to jedna brac i nie powinni sie noon stooop klocic jeden madrzejszy od drugiego..a co do pytania autora tematu to wiem ze byl to na 100% ROWER ;) i nie c.chaase !
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
jeden dissuje drugiegotak jest w kazdym topicu... napisze jeszcz raz zeby nei było kłotni
RAMA ZAPROJEKTOWANA DLA BRIANA LOPESA DO DUALU.
jak coś to wam dam maila do aarona to sie spytacie jak niewierzycie :P
http://www.maliceonline.com/ask_chase_4175.php
enquiries@maliceonline.com -ASK CHASE
Hi Aaron,
First I want to say that your riding style is amazing, you rock! My question is, what cannondale frame did you use before you designed the Chase, and what were the geometric differences between the Chase and your former frame? I own the Beast of the East (98) and I love it. I thought about a smaller frame, but I'm not sure, we will see.
Thanks,
Hello
I use to ride a "Brian Lopes" special geometry dual slalom bike. It had a tall top tube, very slack head tube, and a long chainstay. I kind of tightened the whole bike up and made it my own. As far as the Beast of the East goes, I rode my friends Beast back in the day, it has a very tall bottom bracket. The reason is so that you can ride through rocks and not hit your pedals on the them. Bikes have changed over the years and if you like your bike then run it. If you are thinking of updating the bike, and your skills, then check out the new stuff. There are a lot of new "jump bikes" out right now that are killer! Check them all out and don’t over look the "Chase".
Cool, thanks for the question.
RAMA ZAPROJEKTOWANA DLA BRIANA LOPESA DO DUALU.
jak coś to wam dam maila do aarona to sie spytacie jak niewierzycie :P
http://www.maliceonline.com/ask_chase_4175.php
enquiries@maliceonline.com -ASK CHASE
Hi Aaron,
First I want to say that your riding style is amazing, you rock! My question is, what cannondale frame did you use before you designed the Chase, and what were the geometric differences between the Chase and your former frame? I own the Beast of the East (98) and I love it. I thought about a smaller frame, but I'm not sure, we will see.
Thanks,
Hello
I use to ride a "Brian Lopes" special geometry dual slalom bike. It had a tall top tube, very slack head tube, and a long chainstay. I kind of tightened the whole bike up and made it my own. As far as the Beast of the East goes, I rode my friends Beast back in the day, it has a very tall bottom bracket. The reason is so that you can ride through rocks and not hit your pedals on the them. Bikes have changed over the years and if you like your bike then run it. If you are thinking of updating the bike, and your skills, then check out the new stuff. There are a lot of new "jump bikes" out right now that are killer! Check them all out and don’t over look the "Chase".
Cool, thanks for the question.
-
- moderator
- Kontakt:
hmm...
Rb Bandit DH to pseudo zjazdowy wytwor chorej wyobrazni? aha...
Streetlegal byl tylko po to zebym mial na czym jezdzic zanim kupie fulla
Jesli slowa "lubie psy" oznaczaja dla Ciebie ze od razu sie z nimi pieprze...
to wg Twojego rozumowania posuwasz wlasna matke...ojca...kumpli...no coz...to jest naprawde zboczenie...
dobra nie chce mi sie juz pisac do Ciebie bo szkoda klawiatury...
jak chcesz mi cos powiedziec to podejdz kiedys do mnie jak na zywo...
Peace
Rb Bandit DH to pseudo zjazdowy wytwor chorej wyobrazni? aha...
Streetlegal byl tylko po to zebym mial na czym jezdzic zanim kupie fulla
Jesli slowa "lubie psy" oznaczaja dla Ciebie ze od razu sie z nimi pieprze...
to wg Twojego rozumowania posuwasz wlasna matke...ojca...kumpli...no coz...to jest naprawde zboczenie...
dobra nie chce mi sie juz pisac do Ciebie bo szkoda klawiatury...
jak chcesz mi cos powiedziec to podejdz kiedys do mnie jak na zywo...
Peace
el_cabatto skad ty sie wziołes?? nie samowity zboczeniec ze spapraną totalnie wyobraźnią.... wiesz co..
KABAĆ SIE :P
jak mozna o takie rzeczy sie pierdzielic?? ze ktos swoją opine powiedzial, to odrazu musisz sie rzucac ze nie jest zgodna z twoją opnią??!!
pomysl zanim napiszesz.... <żałość>
KABAĆ SIE :P
jak mozna o takie rzeczy sie pierdzielic?? ze ktos swoją opine powiedzial, to odrazu musisz sie rzucac ze nie jest zgodna z twoją opnią??!!
pomysl zanim napiszesz.... <żałość>
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
-
hehe chyba bana dostanie? ;P
btw: ciekaw jestem ile osob wypowiadajacych sie tutaj o backflipie go robi/robilo ? pewno wiekszosc (99%) to czysto teoretycy
jak ktos pyta o trudny trick to powinny sie wypowiadac tylo osoby ktore robia go albo trenuja go i chca sie podzielic wlasnym doswiadczeniem
zjade moderatorow (tych ktorzy sa obecni - bo wiekszosc chyba wyjechala) :D ze to osi w sumie sa odpowiedzialni za to ze to forum jest zasyfione bo sam jeden nikom tu by rady nie dal dlatego powolal moderatorow ktorzy nieumieja wywiazywac sie ze swojej roli (grozbami nic nie zdzialasz)
btw: ciekaw jestem ile osob wypowiadajacych sie tutaj o backflipie go robi/robilo ? pewno wiekszosc (99%) to czysto teoretycy
jak ktos pyta o trudny trick to powinny sie wypowiadac tylo osoby ktore robia go albo trenuja go i chca sie podzielic wlasnym doswiadczeniem
zjade moderatorow (tych ktorzy sa obecni - bo wiekszosc chyba wyjechala) :D ze to osi w sumie sa odpowiedzialni za to ze to forum jest zasyfione bo sam jeden nikom tu by rady nie dal dlatego powolal moderatorow ktorzy nieumieja wywiazywac sie ze swojej roli (grozbami nic nie zdzialasz)
el_cabatto ****** teraz posluchaj.jesli jestes jakims nadzianym i nadetym typem to sam zdupcal w las pedale...piekne okreslenie, pasuje rowniez do ciebie. co do dragow i innych , to kazdy ma sowje zdanie, ale jesli twoje jest takie ze kto ma dragha jest pedalem to chyba nie masz po co tu wchodzic. a teraz juz bez ogrodek. jests jakis pierdolniety, nie zjebales zadnego ciula to raczej ten "ciul" zjebal ciebie i teraz ci glupio. a przynajmneij powinno, nie wiem czy bedziesz wiedzial o co chodzi, pewnie nie, bo oprocz robienia syfu z tym forum nie ams znic wspolnego, ale przypominasz mi bakala i mareczka. taki sam zenujacy poziom wypowiedzi. przykre to na prawde, jakbym mial strzelac to powiedzialbym ze masz 12 albo 14 lat max. a jesli sie pomylilem i zalozmty masz lat 20 to na prawde...bardzo mi przykro :] gorace pozdrowienia dla cieie radzilbym ci sie nie oddzywac wiecej
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
-
-
-
- moderator
- Kontakt:
a co mu zrobisz ("radze Ci zamknac pysk......")? zbijesz? haha
z tego co pamietam ze zdjec to jestes waga lekko pol smieszna wiec krzyz na droge
i nie rzucaj sie tak bo ktos sie w koncu naprawde zdenerwuje i dorwie Cie w szklarskiej
Junior:
fakt...intelektualnie to on jest na poziomie 12latka...a ma 16 o ile dobrze pamietam ;]
z tego co pamietam ze zdjec to jestes waga lekko pol smieszna wiec krzyz na droge
i nie rzucaj sie tak bo ktos sie w koncu naprawde zdenerwuje i dorwie Cie w szklarskiej
Junior:
fakt...intelektualnie to on jest na poziomie 12latka...a ma 16 o ile dobrze pamietam ;]