Czy ktos odzyskał skradziony rowe
Czy ktos odzyskał skradziony rowe
No wlsnie prosze sie wpisywac i pisac kto i jak go znalazl i co to byl za rower.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=224883
no to tak :
gliwcika policja odnalazla rower mojego nauczyciela plastyki :)
ower na ramie authora (xc) i oprzet 80% xtr reszta lx :)
ramka byla czerwona i amorek mozeo tez czerwony :) wiec rower ladnie sie prezentowal :)
odnalazla go policja
ps. Paczek mimio to pilnuj sowjego roweru, bo Twojego moga nie odnaleźć - a fajny massz rowerek :D
pozdro
gliwcika policja odnalazla rower mojego nauczyciela plastyki :)
ower na ramie authora (xc) i oprzet 80% xtr reszta lx :)
ramka byla czerwona i amorek mozeo tez czerwony :) wiec rower ladnie sie prezentowal :)
odnalazla go policja
ps. Paczek mimio to pilnuj sowjego roweru, bo Twojego moga nie odnaleźć - a fajny massz rowerek :D
pozdro
-
- Kontakt:
Ano.
Przy odzyskiwaniu roweru trzeba miec farta albo znajomosci. Najlepiej podzwonic po znajomych, kazdy moze znac jakiegos typa spod ciemnej gwiazdy, ktory za flaszke moze odzyskac skradziony sprzet.
Na policje nie ma za bardzo co liczyc, bo moze i przyjmuja zgloszenie o kradzierzy, ale jakos nigdy nie widzialem, zeby zatrzymali kiedys rowerzyste i sprawdzili numery ramy. Jedynie jak trafia na meline i bedzie tam sprzet rowerowy to sprawdza czy akurat nie mieli zgloszen o zaginienciu takich rowerow.
Poza tym jezdzic ostrosznie, w maire mozliwosci po znanym, albo uczeszczanym terenie i miec oczy dookola dupy.
Przy odzyskiwaniu roweru trzeba miec farta albo znajomosci. Najlepiej podzwonic po znajomych, kazdy moze znac jakiegos typa spod ciemnej gwiazdy, ktory za flaszke moze odzyskac skradziony sprzet.
Na policje nie ma za bardzo co liczyc, bo moze i przyjmuja zgloszenie o kradzierzy, ale jakos nigdy nie widzialem, zeby zatrzymali kiedys rowerzyste i sprawdzili numery ramy. Jedynie jak trafia na meline i bedzie tam sprzet rowerowy to sprawdza czy akurat nie mieli zgloszen o zaginienciu takich rowerow.
Poza tym jezdzic ostrosznie, w maire mozliwosci po znanym, albo uczeszczanym terenie i miec oczy dookola dupy.
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
rower
Najlepiej nie wychodziż z domu, a jak już to tylko w weekend w góry, ale też uważaj jak idziesz na pociąg, to najlepiej z kumplami i ekipą, bo na dworcu to też różnie bywa....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=289653
Witam. Mi skrazdiono Cannondale Yekyll 700;/ 10min po tym poszedłem na police i spisałem protokół. Powiedzieli, że wiedzą gdzie ziom mieszka ale nie mają paliwa żeby pojechać do niego. Zapytałem się gdzie to powiedzieli, że obowiązuje ochrona danych osobowych.... I odzyskaj sobie w tym kraju rower.... Ale jeden ziomek Z Jeleniej Góry odzyskał rower po miesiącu. Złodziej beztrosko jeździł sobie po głównej ulicy.
Trzeba mieć farta i znajomości.
Pozdroofko
Trzeba mieć farta i znajomości.
Pozdroofko
eeeeee.....rower...
-
- Kontakt:
Mi ***** ukradli kiedyś trzy rowery naraz *****robiłem porządek w piwnicy i przeniosłem ie z piwnicy do wuskarni a potem niechciało mi sie iusz ich wieczorem przestawiać więc ie tam zostawiłem no i *****w nocy było włamanie do wuskarni ***** taki pech naszczęście ieden był stary i troche dobity a drugi makrokesz moiej siory ale***** szkoda trzeciego:(
DUNCON IS THE BEST!!!