Gripy: Primo wall VS eastern ID

holub
Kontakt:

Gripy: Primo wall VS eastern ID

Post autor: holub »

Napiszcie tylko które z tych gripów byscie wybrali i dlaczego. Ew. jakie inne do 40zł ??

Primo wall - http://sklep.purebmx.pl/product_info.ph ... cts_id=190

Eastern ID - http://sklep.purebmx.pl/product_info.ph ... cts_id=194

Jeszcze jeśli moze ktoś któreś z nich posiada, to niech zmierzy ich długosc i napisze ile mają cm :] I które są bardziej miękkie ?? Pozdro ALL :]
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Kumpel ma te peirwsze i powiem że sa bardzo mieciutkie i sie wygodnie na nich smiga,co do dlugosci to nie wiem,ale sa dluzsze niz standardowe mtb gripy.pzodro6000
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
streetbiker
Kontakt:

Post autor: streetbiker »

http://sklep.purebmx.pl/product_info.ph ... cts_id=198
ja polecam te kumpel na bmx jezdzi i te gripy sa miodzio
Roteiro
Kontakt:

Post autor: Roteiro »

No te gripy o których powiedzial streetbiker są wypaśne. Wiem bo mam. Ich długość top 147mm.
Breeder
Kontakt:

Post autor: Breeder »

mam primo the wall i musze powiedzieć, że są zajebiste, kleją się do dłoni, bardzo szerokie. jeśli chodzi o minusy to czasem centralnej cześci gripa zdaży się obrócić, ale nieznacznie i barendy nie są zbytnio skuteczne. w prawdzie trzymają gripy na miejscu, ale wyjebałem ostatnio i troche ziemi dostało się pod gripa, a gdy odkrecałem barenda, by to wyjąć wew. cześć wpadła gdzieś w kiere i wypadła 2h poźniej przy manualu:P
|| www.villagerevolution.com || aka. kujon || dupa!
Breeder
Kontakt:

zapomniałbym o szerokości:
szerokość całego gripa 151mm
szerokość powierzchni chwytanej 144mm

pozdrawiam
holub
Kontakt:

Post autor: holub »

Breeder a jak jest ze scieraniem ? Nie będę miał po miesiacu dziur ? Chce zeby starczyły na conajmniej 1 sezon.

I czy po jeździe na nich (primo wall) nie robią się odciski ? bo kumpel który ma w bmxie felcie mięciutkie gripy felta wogóle nie ma odcisków po jeździe, a jezdzi bez rękawiczek, wiec czy po tych tez moze sie nie robią ?:>
.Mati.
Kontakt:

Post autor: .Mati. »

bierz primo logo, ladniej wygladaja a komfort i tak ten sam :] albo wtp dave osato :D ja mam primo logo i sa wyjebane w kosmos tysionc piencet sto dziewiencet elo
ADRIAN DH
Kontakt:

Post autor: ADRIAN DH »

da bomby sa fajne i miekie
Breeder
Kontakt:

holub mam je od paru dni, więc nie wiem jak ze ścieraniem. a co do odcisków to twój kumpel to jakiś kosmit, że ich nie ma:] przy każdych gripach ci się zrobią, a odciski to małe piwo :)

pozdrawiam
ODPOWIEDZ