Destroyer Ds2

Maciejson198
Kontakt:

Destroyer Ds2

Post autor: Maciejson198 »

Kupiłem tę ramkę 3 dni temu i jeszcz czekam na reste części. Chciałem się dowiedzieć jak ta ramka sprwuje się w street.
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

bedziesz mial okazje sprawdzic...
www.mm-foto.pl
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

DESTROYER DS 2
miałem jednego z pierwszych destroyerór, jeszcze bez wzmocnienia pod suportem. DS 2 ma wielką wspawkę przy główce przez co pozwoliłem sobie używac go z dwupółką (junior 130mm - ale jest wyższy niż standardowe amorki 130mm).
rama wg mnie nie jest najlepszą propozycją do strito technicznej jazdy gdyż ma długi trójkąt (ok 430mm) za to jest przez to wymażoną ramą do latania i zjeżdżania. jest sztywna - mimo wizualnie nienajlepszych rurek tylnego trójkąta rama wytrzmuje dużo, na tyle duzo ze nie udało mi sie jej połamac a nawet pogiąć. jest dobrą ramką do "miejskiego fr" do semi - dh (podejżewam ze da rade nawet i z wiekszym skokiem) jest naprawde wytrzymała i przyjemna w jeżdżeniu. da sie ja dobrze wyczuc i generalnie mozna sie z nia baardzo zaprzyjaznic a po dłuzyszm okresie przyzwyczajania sie (np do wagi- moj sztywniaczek wazył nieco poniżej 20kg) jest wręcz wyjebaną rama do zjazdów i dropów i schodów. a jak ktos ma mocne depnięcie to naprawde mozne na niej nieźle czesać.
do stritu i dirtu polecałbym bardziej jumpa i streeta. DS 2 to zajebista rama pod skok ok 130mm do jezdżenia fr/dh.

Oto wypowieź obywatela "rastabandit z tematu "tanie ramy recencje"

I dobrze tobie radze użyj opcji "SZUKAJ"
Maciejson198
Kontakt:

Post autor: Maciejson198 »

widziałem kilku gości którz jeździli street na tej ramce i mówili że bunny i manual to na niej bajka tylk że jest ciężka jak krowa.
Omen89
Kontakt:

Post autor: Omen89 »

Ja jeźdze na destroyerze jumpie i tak sie do niego przyzwyczaiłem, że bym go za nic innego nie oddał zajebiscie mi sie na nim na manualu jeździ i skacze na dircie może troche bunny nie zabradzo ale jeszcze musze potrenować a ostatnio gadałem z jednym typkiem co miał destroyera ds2 i jeździł w trialu powiedział ze szybko sie na tej ramce nauczył pedal kicka i manuala powiem ci, że waga się bardzo nie liczy ale jak sie do niej przyzwyczaisz to bedzie ci sie zajebiscie jeździło. Pozdro - DESTROYER RULEZ !-!-!
ODPOWIEDZ