czy zna ktoś jakiś ośrodek w szklarskiej gdzie będą jeszcze wolne miejsca?? 2 osoby potrzebują, mialem mieć gdzie indziej w jakimś pensjonacie, ale nie wyszło, a może ktoś do chaty przyjmie?? tylko 2 osoby dajemy za dobę 20zł w prywatnej chacie!! albo jakiś ośrodek niedrogi plissss, może być gdzieś w okolicy!!
nie no mówie że jak u kogoś w chacie to od 20zł za dobę znaczy że więcej tesh:P n albo shronisko jakieś... obojętnie, byle by było gdzie spać i sie myć.
sa miejsca wystarczy tylko podzwonic ja akurat teraz zalatwialem jakos 20 miejsc gdzies pod samym wyciagiem za 18 zeta za dobe...a pensjonat nie wiem szklarka albo szarotka cos w tym stylu...szukaj az znajdziesz...pozdro do szklary
no ja bym sobie chetnie wykombinowal jakies porzadniesze lokum gdyz bede bral dwa rowery a jeden bedzie zawsze w pensjonacie... wolalbym zeby nie byl to lewy domek gdzie byle kto moze sie wlamacc... :|
Spróbujcie tu: www.domdrozd.com , jeszcze w środe mieli pare miejsc. A ceny też całkiem przyzwoite. I nie sugerujcie się cennikiem, bo jest prawdopodobnie stary. Ja wyczesałem apartament na 4 osoby za 25zł/os.
Spróbujcie tu: www.domdrozd.com , jeszcze w środe mieli pare miejsc. A ceny też całkiem przyzwoite. I nie sugerujcie się cennikiem, bo jest prawdopodobnie stary. Ja wyczesałem apartament na 4 osoby za 25zł/os.
I można rowery wnosić do pokoju, oczywiście wcześniej uzgadniając