REWOLUCJA NA RYNKU AMORTYZATORÓW
-
- Kontakt:
HCR___DOKŁADNIE bravo widze ze jestes jednym z nielicznych osob ktore wiedza co to kiedys bylo rst,ja pamietam jeszcze rst mozo to byly kultowe modele nie do zajechania ktore pragnela miec kazda osoba ktora jezdzila w tamtych czasach, to bylo pionierstwo ehhh zmierzam do tego ze w polsce zrodzilo sie przekonanie ze rst to syf....ze sie lamie i wogole.... zagadzam sie lamie sie ale nic dziwnego ze sie lamie skoro ma przeznaczenie lekki xc a debile katuja to na hopkach i pozniej sie zala ze ich kochane rst sie zlamalo i ze juz nigdy tego nie kupią to tak jak by sie zalic ze złamał ci sie agang na 10 m dropie ehhh
śmierc pozerom i komercji
He, he przyjaciele widze że niektórzy z was mają co nieco pojęcia o historii tego sportu i całkiem do rzeczy mówią! A tu coś dla całej reszty bacorów dla których rst to tylko jaks plastikowa gila czy capa za 200zł : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59587752 takie rzeczy mozna jeszce znalezć na alegro! TO jest RST co trudno uwierzyć nie? Ten egzemplarz jest doskonałym przykładem niegdyśiejszej jakości prodóktów tej firmy! Ale czasy RST wracają, czy marcokowym pozerom się to podoba czy nie!
Hehe...ciekawa ta wasza rozmowa. Cóż wypada tylko poczekać na jakieś konkretne i potwierdzone testy i spostrzeżenia testujących. Ja osobiście bardzo bym chciał, żeby tajwańcom widelce wychodziły jak najlepsze.Konkurencja zacznie się nie tylko cenowa, ale i, mam nadzieję, jakościowa.Jak italiańce zaczną tracić klientelę to byćmoże wpompują część swoich zysków w przebudowę, zmianę architektury, ktora teraz obrali( o ile to możliwe, ale za odpowiednią kasę wszystko da się zrobić). Tak więc chciałbym tych tak sceptycznie nastawionych do RST poprosić o to, żeby się zastanowili chwile, bo jesli to co mówi m.in. Majsturbator okaże się prawdą, to będzie to tylko z korzyścią dla nich i ich ulubionego sprzętu spod znaku "M"
-
- Kontakt:
ja mysle ze te amorki bylyby interesujace jesli ich cena bedzie znaczaca nizsza od konkurencji tak jak mowicie o tych nastepcach dj 888 sprawdza sie tylko gdy ich cena bedzie naprawde dobra bo nikt nie bedzie ryzykowal kupna nowosci za cene sprawdzonego i pewnego sprzetu tak wiec uwazam ze musza byc tansze od konkurencji inaczej to bedzie wielka klapa dla rst :P a poza tym to wasza klotnia co do tego ze one bede dobre czy beda zle jest na poziomie dzieci z klas 1-3 podstawowki
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
<hahaha> to lepsze od marcocchi?! mówie ci jako były użytkownik połamanej omegi ... niewiem jak rst może robić takie G..., oni naprawde muszą się starać, bo wystarczy zobaczyć takiego suntoura, ile to jest mocniejsze, wytrzymalsze, jedyny rst jai mi się spodobał to omaega air, bo waży 1500 gram ale tu jest 100% xc i ci się połamie na skoku z krawężnika heh lol
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Kontakt:
iel mam powtarzac ze modele rst wypuszczane przez ostatnie lata nie sa do skokow tylko lekkiego xc!!!!!!!!!!!!!qumpel tez zlamal omege ale to bylo spowodowane uderzeniem w drzewo z predkoscią 40 km/h i co rst jest lipny bo sie zlamal KAZDY AMOR ZŁAMIESZ niewazne czy to jest 66 czy 888 czy capa!!!!a co do rst capy loega jezdzil na niej chyba z dwa lata łatał wszystkie stairgapy jakies napotkal na swej drodze i do teraz sie trzyma jedynie ma lekkie loozy!!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Razer--nie ma na rynku w polsce!!!!a pozatym pisalem o technologii wykonywania nowych rst i nowych tlumikach wiec po samych nazwach mozna sie domyslic co jest lepsze taki SSV czy HSCV wiadomo co jest lepsze a nowe tlumiki rst sa o wiele lepsze niz HSCV ktore sa bardzo wadliwe!!!!