polecam zjazd przy kosciele -tym na skrzyzowaniu, niedaleko zapory. nie wiem czy kojarzycie to miejsce, bedac przy kosciele musicie zjechac asfaltem jakies 50-80metrow w dol (tam jest taki jebisty podjazd :-]] ) i skrecic w lewo na sciezke. polecam, mozna niezle sie rozpedzic :))
hey mimmo odezwij sie na gg 1841231 (czesto niewidoczny) ja jestem z nowego sacza. bikerow tu w **** miejscowek tez troche. pare dirtow jest. a na przechyba mozna by tylko cza dlugo pod gure drylowac. bylem pare razy zjerzdzalem do rytra tam jest okolo 20km w dol. okolo godzine na kicie jechalem z jednym postojem. nogi wchodza do dupy fakt :] ale lepiej na wierchomle jechac karnet na caly dzien 30zl my ze 2 razy w miesiacu jezdzimy zbieram tu jakichs malolatow bo oni najchetnoeiej jada i masowka. ja sam stary chlop jestem 23 hehe. moglbys se w starym saczu na stacji wskoczyc do pociagu :)
a tak pozatym to powiedz mi sa w starym saczu jakies dirty? takie jak masz na zdjeciu w pink bike'u ? fajnie by bylo :)
a ja siedze na wakacjach w tęgoborzy koło łososiny dolnej czesto/ tylko neistety bikerów tam żadnych/ a takie meiscówki są, tylko sie prosi zęby taką z 5-10 km traske freeride wybudowac/ myśle że w przyszłym roku można by pare osób zebrać tutaj od nas z krakowa i coś tam wykopac:D