Ten czy ten pomożcie!
Ten czy ten pomożcie!
Czesc mam pytanie który bike jest lepszy, obudwa a-gangi p.m. z 2005 ale jeden jest skladany a drugi normalnie ze sklepu i nie wiem ktory lepszy. Pomozcie prosze.
Ten skladany ma 3 tyg: Rama: Author A Gang 14' Amortyzator: Marzocchi Z1 Drop Off Comp Mostek: Da Bomb – Minime Kierownica: Da Bomb - Da Bar Stery: Fsa PIG Korba: Truvativ – Firex ISIS Suport: Truvativ Giga Pipe DH ISIS na łożyskach maszynowych Gripy: Author Pedaly: Nortshore Leg Eaters Terror Zacisk podsiodłowy: Author Naped: SINGLE SPEED Da Bomb Łańcuch: Sram PC 38 Klamki: Shimano LX Siodelko: Da Bomb – Da Banket Hamulec przod: Tektro AQUILA Hamulec tyl: Tektro AQUILA Kolo tyl: Piasta: Formula na łożyskach maszynowych Obrecz: Vuelta excalibur FR Opona: Ninja 2.35 Szprychy: Dt 1.60 zl SZTUKA Kolo przod: Piasta: Formula łożyskach maszynowych Obrecz: Vuelta excalibur FR Opona: Ninja 2.35 Szprychy: Dt 1.60 zl
a to ten nowy http://www.velo.com.pl/www_rowery2005/w ... GANG%20p.m. Prosze pomozcie mi !!
Ten skladany ma 3 tyg: Rama: Author A Gang 14' Amortyzator: Marzocchi Z1 Drop Off Comp Mostek: Da Bomb – Minime Kierownica: Da Bomb - Da Bar Stery: Fsa PIG Korba: Truvativ – Firex ISIS Suport: Truvativ Giga Pipe DH ISIS na łożyskach maszynowych Gripy: Author Pedaly: Nortshore Leg Eaters Terror Zacisk podsiodłowy: Author Naped: SINGLE SPEED Da Bomb Łańcuch: Sram PC 38 Klamki: Shimano LX Siodelko: Da Bomb – Da Banket Hamulec przod: Tektro AQUILA Hamulec tyl: Tektro AQUILA Kolo tyl: Piasta: Formula na łożyskach maszynowych Obrecz: Vuelta excalibur FR Opona: Ninja 2.35 Szprychy: Dt 1.60 zl SZTUKA Kolo przod: Piasta: Formula łożyskach maszynowych Obrecz: Vuelta excalibur FR Opona: Ninja 2.35 Szprychy: Dt 1.60 zl
a to ten nowy http://www.velo.com.pl/www_rowery2005/w ... GANG%20p.m. Prosze pomozcie mi !!
no bo ta sa takie hmm... no srednie oponki:P
Kup se jakies kendy k-rad, albo maxisy
Co do tego skladaka to zalezy w czym bedziesz go uzywal bo jezeli potrzebujesz dobrych hamulcow to te tektro sa chyba raczej srednie, moze ktos napisze bo osobiscie na nich nie jezdzilem
Kup se jakies kendy k-rad, albo maxisy
Co do tego skladaka to zalezy w czym bedziesz go uzywal bo jezeli potrzebujesz dobrych hamulcow to te tektro sa chyba raczej srednie, moze ktos napisze bo osobiscie na nich nie jezdzilem
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Strasznie h.ujowe obręcze w tym składanym :/ Ja bym wziął całego i zmienił amorka na np DJ III 2004. I byłby fajny rower :) Ten złożony ma dobre części, ale ma też kilka słabych punktów np. korby, które tak jak wszystkie truvativy poniżej 500zł się sypią. Za jaką cenę go możesz mieć?? Cały a-gang na pewno będzie lepszy.
hm..
ja bym w ogole nie bral aganga. wziąl bym speca p2 albo kupil ramke RB bandit, jak juz mówimy oi czeskim sprzęcie. ale generalnie lepsza jest nówka sztuka, bo wiesz że katujesz ją pierwszy:)Mike'S pisze:A jesli chodzi o hamulce to te tektro aQuila to mi powiedzieli ze sa bardzo dobre. :]
-
- Kontakt:
kona stuff, no w sumie katuje ja u nas Mareczek, lat 15. Ci co wiedza kto to jest, to pewnie i wiedza jak ja katuje. rama wydaje sie mocna, ale z tego co sie naczytalem na necie dosyc ociezala, nadaje sie na zjazdy, gorzej ze streetem np. W dircie zas mareczek robi z nia cuda, wiec w sumie mozna polecic.
ten...
a tak serio to bym brał ten składany, co do ramy to patrz na geometrię, bo w sumie to jak ci się będzie jeździło głównie od niej zależy... jak do streetu to warto mieć bardziej pionową główkę, a jak do 4x/dualu to bardziej pod kątem (podobno) ja lubie te drugie bo się nogi nie haczą :P
a tak serio to bym brał ten składany, co do ramy to patrz na geometrię, bo w sumie to jak ci się będzie jeździło głównie od niej zależy... jak do streetu to warto mieć bardziej pionową główkę, a jak do 4x/dualu to bardziej pod kątem (podobno) ja lubie te drugie bo się nogi nie haczą :P
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297