Błąd

bart.ek
Kontakt:

Błąd

Post autor: bart.ek »

kiedy włączam strone to dość często wyskakuje mi coś takiego

Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/dhzone/domains/dh-zone.com/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/dhzone/domains/dh-zone.com/public_html/forum/db/mysql4.php on line 330

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/dhzone/domains/dh-zone.com/public_html/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Bł±d Krytyczny

Could not connect to the database

o co chodzi ??
cyc

Post autor: cyc »

"Could not connect to the database"

no hm...mhmmm... to chyba znaczy ze nie moze sie polaczyc z baza danych no nie? przyczynami moze byc: przeicazona baza danych ktora sama pada lub admin serwra ja wylancza bo juz serwer kipi :]]]]
HCR
Kontakt:

Post autor: HCR »

cyc baza przewaznie pada sama ;]
moze ja wytlumacze konkretniej

Warning: mysql_connect(): Too many connections in /home/dhzone/domains/dh-zone.com/public_html/forum/db/mysql4.php on line 48

Za duzo polaczen w 48 linii pliku ktory znajduje sie na serwerze pod adresem:
/home/dhzone/domains/dh-zone.com/public_html/forum/db/mysql4.php

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/dhzone/domains/dh-zone.com/public_html/forum/db/mysql4.php on line 330

costam ze argiment jest niepoprawny linia 330 itp..

no i na samym dole zwraca blad ze niemoze polaczyc sie z baza (jak cyc napisal) czasami sie tak zdarza gdy duzo ludu siedzi i serwer pada :)

btw: rano cos zamula serwer zloma i forum wolno chodzi
cyc

wybacz drogi kolego ale akurat wiem co mowie i znam przypadki kiedy administrator serwera odlanczal dosc duzemu seriwsowi baze danych bo ta zzerala ogromne zasoby maszyny.. Choc takze uwazam ze raczej baza sama pada.
"Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/dhzone/domains/dh-zone.com/public_html/forum/db/mysql4.php on line 330" tego nie trzeba tlumaczyc bo to system forum wywala "elementy" ktore chca polaczyc sie z baza danych, wiec gapipe sie zawsze na dol czyli na "Could not connect to the database"
HCR
Kontakt:

Post autor: HCR »

nom, ja na szczecie mam dobrego admina serwera i nie wylacza bazy danych :D chyba ze sama padnie to jeden mail i za 10min jest naprawione all :)
cyc

gdzie masz serwer?
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

było
http://dhcyc.pinkbike.com
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Nom często się tak zdarza, szczególnie rano. Dziwna sprawa :P Ja myślę, że w tym palce maczał cyc i HCR, bo się tak wymądrzają :P
cyc

mam dowody ze to on uszkadza forum Xxsin hahahahaa ;]]]]]]
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Qrde wydało się :P
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

no to sprawa się wyjasniła :]