dziewczyna na rowerze Problem rodzice :/

bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

o prosze, zabojcze szachy O.o
ja bym proponowal jakas ramke kony albo noro ^^
nadia
Kontakt:

Post autor: nadia »

rodzice juz nie wytrzymuja. dzisja na kanapkach z zoltym serem napisalam ketchupem. "bike" mysle ze bedzie rower :P bo juz niewyrabiaja i chce mie swiety spokoj:D i nawet tatus powiedzial ze jak z czasci bede skladac to mi pomoze :) znaczy on zlozy rower bo ja nieumiem :( co do ramu mozecie mi dawac linki na dane modele ram ? dzieki papa
_Yogi_
Kontakt:

Post autor: _Yogi_ »

Ramka speszyl for ju "nadia" :D
Tylko jak bedziesz miała mało kasy :P
Ja jeżdże na takiej (inne malowanie) i nie narzekam :D
Bardzo tania i dobra jak za taką cene rama :D

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58486233

Pozdro. 4 all :D
" Dreams are there to show you the way (...) "
MY GG: 3542760
dudas20
Kontakt:

Post autor: dudas20 »

hard core'owa opja - zacznij platac sie po nocach wracac nahlana a jak zapytaja czemu tak robisz powiedz ze nie masz innego zajecia (np. roweru) i to jest jedyne jakie ci pozostaje hociaz nie wiem czy dobrze ci radze bo mloda troche jestes.
Majsturbator
Kontakt:

Post autor: Majsturbator »

_Yogi_ moze i tania ale czy dobra to bym podwazyl..... kumpel juz 3 razy ja spawał:( ta rama wogole nei posiada elementow cnc jest robiona starymi sposobami jak makrokesze.....bez urazy:):)ja za małą kase polecal bym : SIGN KROSS,DRAG,uzywki aganga, i przedewszystkim DESTROYERA!!!!!!!!!!rama na cale zycie(chyba ze zardzewieje):):) pozdro
śmierc pozerom i komercji
elMo
Kontakt:

Post autor: elMo »

No nie wiem... Mój kumpel już 2 razy złamał Destroyeraw ciągu pół roku :P:P Ale nic nie jest niezniszczalne, nie?? W sumie też dobra opcja... Ale tak jak pisali: Sign, Drag, używki jakieś, Johnny Bravo... :]
http://www.pinkbike.com/photo/944642/

oneeighties!
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

dziewczyna na rowerze to dla mnie nic wyjatkowego moze dlatego ze mamy jedna w miescie (freeride of course) i jest po prostu jednya z nas a nie jakims dziwnym stworzeniem wyrwanym z kontekstu... ten sport jest dla wszystkich a niewielu kobietom tudziez dziewczynom potrzebna jest adrenalina plynaca z jazdy.
takie sprawy trzeba brac na logike, wytlumaczyc dlaczego chcesz jezdzic... przekonac na spokojne a nie 'taaaato proszeeeee bede grzecznaaaaaa'
www.trialshop.pl
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

a mnie to P I E R D O L I . To ostatnio w bravo girl jakiś artykuł o dircie był? powiedz że jak ci rowera nie kupią to sie puścisz :) chociaż w tym wieku pewnie masz już za sobą, no w końcu 16 lat ot juz jesteś dorosła, nawet nei wiesz w jakie dni idą smerfy w dobranocce.
a serio to po **** takie pierdoły pisac, co ci doradzimy? bosz pzdr
SANV10-DH
Kontakt:

Post autor: SANV10-DH »

nadia ZAJEBIŚCIE JAK LASKI NA BIKACH BY SMIGAŁY!!! ZAJEBIŚCIE!!!

Jak Ci nie chca dać, to zap.... im kase i po problemie :D:D:D:D

U nas w Słupsku juz jezdzą laski na BMX i XC!

Zajebiscie!

pozdro....
elMo
Kontakt:

Post autor: elMo »

mikaela serio to po **** takie pierdoły pisac, co ci doradzimy? bosz pzdr

eee chyba po to jest forum, nie?? :|
http://www.pinkbike.com/photo/944642/

oneeighties!
Roman_Maxx
Kontakt:

Post autor: Roman_Maxx »

Fajne dziewczyny i nie poobijane znajdziesz w XC ale nie tylko, zobacz felieton; http://www.nsmb.com/people/dirty_girls_2005_02_05.php
Kontakt:

Post autor: _Yogi_ »

YEEAAHH <PEACE>

Fajne :P
" Dreams are there to show you the way (...) "
MY GG: 3542760
masta_mt
Kontakt:

Post autor: masta_mt »

Normalnie ja was panowie nie mogę słuchać!!! robicie wszystko żeby poderwać panne! i zajebiście was kreci ze panna chce jeździc.no rozumiem, ale jaką macie gwarancje, że ona was nei bajeruje?moze jest osóbka..panną z jajami i jeszcze do tego ma warunki..ale... Nadia ja w ciebie nei wątpie bo sama jestem babką ale wiesz nei wkręc sie w tepote jaką tu prezentują tu neiktóre panny które bajerują chłopaków w ten sposób"wiecie co chce złozyć rower(duala) pomożecie mi?nawiasem mówiąc mam niezły tyłek" NAdia błagam cie nei dołącz do nich bo sie zastrzele! bądz jedną z tych co są dziewczynami które są silnie a nie bajerują każdego bajkera!!!
Narazie nie mam hajsu, ale zbieram i ide w twoje ślady zkładam rower, a raczej mój cghłopak i mój przyjaciel go złożą...zobaczy sie...
nadia
Kontakt:

Post autor: nadia »

postaram sie do nich nie dolaczyc :] dzieki za madre slowa
masta_mt
Kontakt:

spoko! poprostu nei zniose kolejnego pustaka który chańbi(jakkolwiek to sie pisze)taki sprt!!normalnie tylko się zaszlachtowac!! to jak w koncu jest z tym twoim bajkliem i co ty bedziesz na nim robic?bo juz sie nei łapie w tych pogadankach!!
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

no sorka, u mnie w mieście rowerzystek nie brakuje, ale ja męskie grono tego forum rozumniem, bo przecież jak to wygląda, gdy jedzie dziesięciu rowerzystów, w obcisłych koszulkach, a wśród nich nie ma żadnej dziewczyny? koledzy poprostu chcą zapobiedz gejowskiej atmosferze, a nie tam odrazu zbajerować...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

- moze zrobimy zrzutke (czy jak to tam...)
-mow rodzicom to i tamto
-kup to a nie to-sama sobie kup i schowaj u kolezanki
-a rame to taka kup, a nie taka
-a to tu a to tamto.....
-ale masz fajny nick
-o jakie fajne masz wymiary

kto jeszcze?

jakby jakis koles zalozyl takiego posta, to pewnie by zostal tak zkurwowany, ze niedobrze by mu sie zrobilo....

zobaczcie, jak ona wami "rzadzi"....
ona was "omaila" (to tobre slowo.....), tym ze jest dziewczyna....

NADIA jestes feministka? albo je popierasz?

jesli tak, to :

Bylo, k.urwa, poszukaj

a jak nie, to uswiadomie ci, ze jestes "specjalnie trakowana", bo rzadko komu to sie zdarza.....
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

hehe lizard King, ona się nazwała nadia, więc się miło kojaży (american Pie),
toteż to "specjalne traktowanie " nie powinno cię dziwić ;)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
masta_mt
Kontakt:

lizard king trafiłeś w 10!!!!!problem w tym, ze jak pojawi sie panna to bez wzgledu na to co by(bym) nei napisała, może byc kompletna bzdura to i tak panowie kulturownie jej odpowiedzą, grzecznie poprawią i jeszcze komplement rzuca!!! porażka!panowie troche męskości..choc rozumiem że chcielibyścier zeby pomykjała z wami panna(np.taka jak ja!hahahaha)
Ale pamietajcie nei zróbcie z siebie debili bo pustaków nie brakuje!! Nadia skąd ty w ogóle jestes??
ODPOWIEDZ