TESTY
TESTY
WITAM!!!
MAM PYTANKO Z CHECIA BYM NAPISAL OPISY STUFFU NA KTORYM JEZDZE CZY JEST SENS PRZYSYLAC TO DO WAS BO NA RAZIE W TESTACH TO TAM LICHO RZECZY JEST
MAM PYTANKO Z CHECIA BYM NAPISAL OPISY STUFFU NA KTORYM JEZDZE CZY JEST SENS PRZYSYLAC TO DO WAS BO NA RAZIE W TESTACH TO TAM LICHO RZECZY JEST
hmm predzej na www.bike.test.gower.pl :) strona motomyszy, tam jest coraz wiecej tetow. sam bym pisal wiecej niz jeden test kendy knarly ale coz no-time :(
nikom mowi ze czasu nie ma... a moze i tu i tam na raz :]
nikom mowi ze czasu nie ma... a moze i tu i tam na raz :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
wojciechu@dh-zone.com
wojciechu32@poczta.fm
Napisz, z chęcia przeczytamy, jesli beda ciekawe to po malej korekcie [zwykle gramatycznej] test stanie w kolejce do opublikowania
Czekam :-) pzdr
wojciechu32@poczta.fm
Napisz, z chęcia przeczytamy, jesli beda ciekawe to po malej korekcie [zwykle gramatycznej] test stanie w kolejce do opublikowania
Czekam :-) pzdr
Giant AC2+ manitou swinger 4way+ drop off 1+ d321+ grimeca+ magura, LX
co do tego co powiedziałeś "ciekawe" to chyba troche nie o to chodzi... bo test ma być w sumie treściwy i rzeczowy... a czy ciekawy... no nie wiem ( choć fakt fopiej się to czyta... )
ale moze za dużo jest własnie nie "ciekawych" i dletego nie zostją opublikowane...
ale moze za dużo jest własnie nie "ciekawych" i dletego nie zostją opublikowane...
MÓJ BAJK :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zaraz, zaraz... Wojciechu napisal, ze "tekst stanie w kolejce do opublikowania". Pozwala to wywnioskowac ze jest juz jakas kolejka testow do publikacji. Na co one czekaja? Na wrzucenie do worda i sprawdzenie literowek czy przeczytanie i poprawienie bledow stylistycznych? Obydwoma rzeczami moge sie zajac wiec mozna troche poprawic czestotliwosc pojawiania sie nowych testow ;)
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt: