sherman lepszy chyba od stance ? ale ten stance mi sie podoba :) ogólnie to do dirtu streetu no i fr :P stance ten co xxxxxx pokazał mi sie podoba a ma regulowany skok od 120-150 takze nada sie i do streetu i do FR :D co wy na to ? bo za tą kase chyba shermana nie dostane :/
a ten stance nie jest cos za tani ?:D Jak sprawdzam na stronie manitou to widze że przeznaczenie Freeride i extreme freeride :D także mi pasi :) i są wzmianki o dircie i streecie w opisie. A w tym skepie jest wersja na miękką oś i to mi też pasuje, czy 1200 to nie jest coś podejrzanie mało ?:D
no nie bo wersja na zwykla os flowa mialo kosztowac kolo 1300 ale ja bym wolal shermana jakiegos flicka na sztywno os albo jak chcesz to poszukaja na zwykla to w tej cenie bedzie juz we swietnym stanie wersja 2004 flicka
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
czemu onie ta kzjebali sprawe z tą schodzącą anodą tego nie wiem, a ten stance jest mocny ?? wytrzymałby wiecej niz DJ ??w sumie to wolałbym nowego amora wziąć
jezeli tylko anoda w nim schodzi to dla mnie nie problem. ale jeżeli pęka i sie sypie to juz by był problem :P Ważne żeby był mocny@ a do shermana bym musial chyba sporo dołożyć :/