kup 2 MX 2 HD i dobre linki i pancerze i mowie Ci ja wydalem troche na dobre linki i pancerze i mi chodza miodzio mowie ci tak leciutko i wogole pieknie nom albo kup 1 HYDRO i kiedys kupisz drugiego:D:)
jeśli będizesz jeździł więcej po błotach- bezdrożach - trasach leśnych - to naprawdę przynajmniej 9 hd - nie mówiąc już o mag-u - co do grimeka - to nie wiem nie używałem ale wiele osób pisze że mają dobry stosunek jakości do ceny - sam musisz pomyśleć bo jeśli będziesz jeździł non-stop po jakiejś ładnej trasce bez większego "syfu" to "byle co " wystarczy. Ogólnie jest tak - że "zajebistość" hebla idzie w parze z kasą - i na przyszość można żałować, gdy puścisz sie na jakąś fajną trasę DH i i na dole nie będizesz mógł wyprostować dłoni bo linki za... sie błotem
p.s. jeszcze inni mówią że trzeba mniej hamować albo wogóle ale to już inna historia
czy wie ktoś czy jeśli kupie hayesa hfx9 z tarczą 203 (taka jest seryjnie a zacisk jest z adapterem) to czy do duro będę musiał dokupić jakiś inny adapter ??
nie, do duro nie bedzie trzeba kupowac nic, ale musze przyznac, ze na Twoim miejscu to bym sie bal, zeby duro nie walnelo :/ mialem duro + bb i poszlo w cholere od tarczy :/