ee no ja RST to wogole podziekuje raczej, a zdejmowany z roweru to tez nie to samo :) Jakoś ten rock shox może i fajny ale nie chce mi sie czekac tyle a JA uznaje w sumie Manitou i Marcoki :) To jest coś nie tak jeszcze z tymi Stancami cyz tylko ta schodząca anoda ? :) Jak praca jego wygląda ?
do 1300 zł. to nie ma zbyt wielkiego wyboru z nowych amorów.. sam miałem niedawno taki dylemat i kupiłem właśnie dj II 2003 ( tego co leżał na wyspie)za 1290 niedlugo będzie miał 130 mm skoku... pozdro
ta spoko pamietam :P Ja sie tam nie boje o korone wogole w tym amorze :P tylko jezeli mam juz wiekszą kase to chcialbym zmienic amora na lepszego, a drozszego to juz sie nie oplaca kupowac chyba :/ z jednopółek przynajmniej.
To jak z tym Z1 FR3 ?:)
Bierz Z1 fr III sam go kupuje jest zajebisty za ta kase oczywiscie !! mozna go zrobic na 150 bez zadnych przerobek.... sa lepiej wykonane tlumiki niz w DJ...
Jak chcesz.. to mam Manitou Sherman'a FireFly na 2oo3r. mam go dosłownie tydzien i potrzebuje kasy.. za 1300zł moge Ci go sprzedać. Jak co to GG 4605265