Wawa,Zakopane,Bielsko-Biała -jak dotrzec

Pawlas
Kontakt:

Wawa,Zakopane,Bielsko-Biała -jak dotrzec

Post autor: Pawlas »

Witam
Mam Wielką prośbę do bikerów zamieszkujących miasta z tematu (wawa, zakopane, bielsko biała). Za niedługo z kumplami znajdziemy się w tych mistach-wiemy, że mozna tam znaleźć tam wiele dobrych miejscówek. Problem polega na tym , że nasz czas bedzie ograniczony i rzecza która bedziemy sie starali uniknąc to błąkanie sie po powyzszych lokacjach w poszukiwaniu spotów rowerowych.

Dlatego też bardzo prosimy aby wszyscy zorientowani napisali jak dotrzeć na:

Northshory, dirty, traski DH i FR, tory 4x (chyba tylko w wawie), czyli słownie wszędzie gdzie można PORZĄDNIE pojeździć

Bardzo prosimy o konkretne odpowiedzi, przy czym zdajemy sobie sprawe, że opis dojazdu może byc długi czy skomplikowany, ale krótko mówiac jesteśmy zdani na wasza łaske

Z góry serdecznie dziękujemy za wszystkie odpowiedzi i do zobaczenia na miejscu
Majsturbator
Kontakt:

Post autor: Majsturbator »

PAWLAS jestem z bielska bialej i napisz mi na gg to ci wszystko wytlumacze gdzie co i jak w tym miescie jest----9081443 a nie chwalac sie najlepsza miajscowke w bb jest u mnie na osiedlu no moze jedna z 3 najlepszych :D pisz smialo
śmierc pozerom i komercji
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

Pawlas lepiej by było jak byś sie z kimś ustawił w każdym z miast i zeby ten ktoś oprowadził was po danym mieście
SHEEP
Kontakt:

Post autor: SHEEP »

jaco pisze: lepiej by było jak byś sie z kimś ustawił w każdym z miast i zeby ten ktoś oprowadził was po danym mieście
Problem polega na tym, że nie za bardzo jesteśmy w stanie dokładnie okreslić kiedy tam bedziemy (najpierw trzeba załatwić nocleg itp itd), co najwyzej dzień, no ale chyba nikt nie bedzie na nas czekał pare godzin ;)
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=57635
mokwa
Kontakt:

Post autor: mokwa »

Jak będziecie w wfce to kazoora i SGGW i moze anin ale to pod warszawa
http://tiny.pl/ml4w
Majsturbator
Kontakt:

nie wiem skad macie info ze w bielsku sa fajne miejscowki...owszem amy pare hopek i HOP mamy tez jedna traske dh taka se ale nie ma tu nic nadzwyczajnego nie mamy nic profesjonalnego zadnych torow 4x czy cos raczej dzikie tory czyba z 3 i dzikei hopy....ale zeby wszystko zobaczec ktos by was musisl oprowadzic po calym miescie bo bez kitu hopy sa w calym bielsku a jeden dzien to roche malo zeby wszystko obadac........
SHEEP
Kontakt:

Jak będziecie w wfce to kazoora i SGGW i moze anin ale to pod warszawa
Sorry, ale mógłbyś też napisać ja tam trafić. Bo same nazwy miejsc nic nam nie mówia :P:P (no...moze Kazoora:)
Gość

Post autor: Gość »

najsturbator a gdzie w bb jest tor do DH?
Majsturbator
Kontakt:

z koziej gorki i jeszcze wy podobno robicie drugi znaczy ty i mariusz robiliscie czy cos takiego bo tak slyszalem :)
tomo
Kontakt:

Post autor: tomo »

jak bedziecie w bielsku to warto do szczyrku pojechac na skrzyczne, prawie zawsze ktos tam jest wiec trasy ludzie wam pokaza. Chetnie bym pojechal lecz troszku sie połamałem :) Majsturbator gdzie w Bielsku jest pełno hop?? na jakich osiedlach??
piotrus
Kontakt:

Post autor: piotrus »

A i szyndzielnia jest (kolejka linowa) wypas zjazd. W mazańcowicach fajne dirtowki są. Na żywieckiej jakis mini northshore i pseudo dual slalom. W czechowicach też cuś jest, karpackie i pare innych spotów.Jeszcze jakies pojedyncze hopki np. w Jaworzu. Wiele tego nie ma ale jak juz tu jestescie to na waszym miejscu na góry bym postawił postawil :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=554104
Majsturbator
Kontakt:

tomo w bb hopy sa na karpackim,zywieckiej,halcnowie,i na jeszcze paru miejscowkach ale tam gdzie wymienilem sa najlepsze a i sa jeszcze w bystrej :) a bedac w bb tez stawial bym na gory chociaz na hopach bym sie blado pomontował:)
SHEEP
Kontakt:

DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI, ALE Z PRZYCZYN NIEZALEŻNYCH OD NAS, NASZ WYJAZD ZOSTAŁ NIESTETY ODWOŁANY :(
ODPOWIEDZ