FESTIWAL ROWEROWY BIKE ACTION 2005
-
- Kontakt:
FESTIWAL ROWEROWY BIKE ACTION 2005
Powstaje coraz wiecej tematow, wiec tworze jeden temat wspolny.
Piszcie tutaj o wszystkich waszych problemach zwiazanych z festem.
W kazdej sprawie chetnie pomoge na gg:
2134324 , lub tel 075 7643674 ( Blagam o troche wyrozumialosci... nie dzwonce mi o 1 w nocy, ja nie spie, ale starci owszem, a ostatnio od 22 do 00 odebralem 14 telefonow... )
Pozostale tematy zamykam, zeby byl porzadek, bo potem bedzie ciezko cokolwiek znalesc.
Co do noclegow, duzo miejsc nadal jest wolnych , nie sa moze najtansze, ale raz na rok mozna przebolec! Wiekszosc z was przechleje duzio forsy, wiec nie narzekac :D
Zostawianie rowerow... to jest problem. W pensjonatach faktycznie nie chca ich w pokojach, a zostawienie w garazu to niestety duze ryzyko, ze znowusz ktos sie na nie polakomi :(
Ja proponuje pogadac z kims kto ma tam hurtownie albo cos w tym stylu, w 200-300 osob zrzucic sie po 10zl i zaplacic wlascicielowi, wynajac za to ochrone i trzymac tam WSZYSTKIE baje. To sie da zalatwic, dla takiego ziomka lepsze to niz pusty magazyn ktory stoi i sie kurzy.
Jak jeszcze cos to piszcie!
Piszcie tutaj o wszystkich waszych problemach zwiazanych z festem.
W kazdej sprawie chetnie pomoge na gg:
2134324 , lub tel 075 7643674 ( Blagam o troche wyrozumialosci... nie dzwonce mi o 1 w nocy, ja nie spie, ale starci owszem, a ostatnio od 22 do 00 odebralem 14 telefonow... )
Pozostale tematy zamykam, zeby byl porzadek, bo potem bedzie ciezko cokolwiek znalesc.
Co do noclegow, duzo miejsc nadal jest wolnych , nie sa moze najtansze, ale raz na rok mozna przebolec! Wiekszosc z was przechleje duzio forsy, wiec nie narzekac :D
Zostawianie rowerow... to jest problem. W pensjonatach faktycznie nie chca ich w pokojach, a zostawienie w garazu to niestety duze ryzyko, ze znowusz ktos sie na nie polakomi :(
Ja proponuje pogadac z kims kto ma tam hurtownie albo cos w tym stylu, w 200-300 osob zrzucic sie po 10zl i zaplacic wlascicielowi, wynajac za to ochrone i trzymac tam WSZYSTKIE baje. To sie da zalatwic, dla takiego ziomka lepsze to niz pusty magazyn ktory stoi i sie kurzy.
Jak jeszcze cos to piszcie!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Za 30zl masz prawo do startu w kazdej konkurencji festiwalu poza maratonem ( ja chyba go pojade... bo niestety do dh nie zostane dopusczony bez przedniego hebla :( , zresta zadnych ochraniaczy tze nie mam , to powinno zalezec ode mnie a nie wymog. )
Karnetow na wyciag nie ma. Koszt wjazdu na posrednia stacje - 12zl
Na sama gore niestety nie wolno i watpie zeby wpusczali, czasami nam sie ekipa udaje, ale bardzo rzadko, a z buta tam wejsc to jest niezly wyczyn... zjezdzac ci sie odechce.
Tras jest multum, bylem na kazdej fajnej jaka tam jest, warto sie zapuszczac daleko w lasy :)
Karnetow na wyciag nie ma. Koszt wjazdu na posrednia stacje - 12zl
Na sama gore niestety nie wolno i watpie zeby wpusczali, czasami nam sie ekipa udaje, ale bardzo rzadko, a z buta tam wejsc to jest niezly wyczyn... zjezdzac ci sie odechce.
Tras jest multum, bylem na kazdej fajnej jaka tam jest, warto sie zapuszczac daleko w lasy :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
no bike pilnujcie zwlaszcza jak macie zamiar sobie pochlac , nie raz widzialem ekipy co chlali w trupa rowery na kupe kolo namiotu a potem niestety na 2 dzionek slychac ze cos zginelo ... zreszta przez tyle lat toi oprocz pasjonatow jezdza i zlodzieje wiec trzymam szczerze kciuki zeby nikomu nie zginal bike w tym roku !! do zobaczyska na miejscu :))
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak macie problem z bikami to idzcie do pensjonatu czy co to tam jest śnieżynka czy jakoś tak, jest gdxieś w centrum podobno, mam tam pokój, za 22 zł i jeden posiem w cenie:P i rower w pokoju bez problemu można mieć, może jeszcze są miesjca wolne, spytam sie jeszcze kumpla o numer itp, bo to onzałatwiał, pozdr. i życze udanego fest:P oby nic nie pogineło;/
a jak to będzie wyglądało z giełdą?? każdy wystawia co chce??
a jak to będzie wyglądało z giełdą?? każdy wystawia co chce??
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
Bo najlepiej sobie zastrzec,ze jedzie się z bikiem i chce się go mieć w pokoju. Ja tak zrobiłem i nie ma problemu. Gość poszedł na ręke. Jak macie problem z tym i nie macie gdzie kimnąć to walcie do www.domdrozd.com
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=252687
-
- Kontakt:
Cool_cat ja z Wysokiego KAmienia żółtym szlakiem jechałem na dragu z k-radami i singlem, ale miałem 2 hample. Ale jechało się bez najmniejszego problemu.
A co do tego hangaru to by nie był zły pomysł, ale my wynajmujemy pokuj u kumpla więc raczej bryczki będziemy mogli trzymać w pokoju.
A wiecie może w którym miejscu będą się znajdowały dirty? Tzn czy będą usypywac jakieś nowe koło wyciagu czy np wszytko będzie się odbywac na tych dirtach koło szkoły?
Aha i ile osób jedzie jutro do szklarskiej?
A co do tego hangaru to by nie był zły pomysł, ale my wynajmujemy pokuj u kumpla więc raczej bryczki będziemy mogli trzymać w pokoju.
A wiecie może w którym miejscu będą się znajdowały dirty? Tzn czy będą usypywac jakieś nowe koło wyciagu czy np wszytko będzie się odbywac na tych dirtach koło szkoły?
Aha i ile osób jedzie jutro do szklarskiej?
Dam dupy za gar zimnej zupy....