No wiec dreczy mnie to pyatnie całyy czas. Może ja bym się nadawła?? =>mam ładny struj kompileowyy =D Jetsem wspaniała i woogulee ... Czego chciec więcej???
Taak więc
PaŁuLiNkA tez niewiem kto to ?
daj foty jakies jak jezdzi albo na czym :)
tak OT tez niemam dziweczynki i nic sie niezapowiada zebym miał ( no ale moze sie trafi jakas ? ale wątpie :D )
buahahahaha nieźli jesteście :D zauwazyliście jak rosnie ilość osob udzielajacych sie w poscie , jesli takowy zostanie napisany przez jakas panne :D:D wszyscy liza dupe jak tylko sie da:d a ja mam ubaw :D:D
Avalanche3.0 pisze:PaŁuLiNkA tez niewiem kto to ?
daj foty jakies jak jezdzi albo na czym :)
tak OT tez niemam dziweczynki i nic sie niezapowiada zebym miał ( no ale moze sie trafi jakas ? ale wątpie :D )
mikołaj wincenciak to jeden z najlepszych zjazdowców w polsce! Startuje jeszcze w kategori junior ale już depcze po piętach najlepszym. Prawie zawsze 1 miejsce i jest obecnie mistrzem polski w dh junior po zawodach w wierchomli! Jeździ dla rmf mountain dew team! Ale nie wiem czy ma dziewczynę?!
Dochodze do wniosku ze jak napisze:
"jestem goraca 16ka i szukam faceta. btw nie mam kasy na rower:("
to wszyscy mi beda proponowac czesci
a jak napisze ze jestem facetem i nie mam za co sprzetu kupic to mnie wysmieja :D
nie wiem kto to ...
nie wiem jak wyglada...
co robii...
ani tym bardziej czy ma dziewczyne 0.o
mysle ze jak bys sie go zapytala To by Ci odpowiedzial :p
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne