O co tutaj właściwie chodzi???

PaŁuLiNkA
Kontakt:

O co tutaj właściwie chodzi???

Post autor: PaŁuLiNkA »

Coś mi sie wydaje ze wy tu sie na zartach nie znacie ani nie macie poczucia humoru.... bo nie mozna tego innaczej wyrazic skoro bez powodu blokujecie/zamykacie taki topic... który przecież nie był obraźliwy dla nikogo nie??.. chodzi mi tutaj o temat CZY MIKOŁAJ WINCENCIAK MA DZIEWCZYNE??? =]
dziulo88
Kontakt:

Post autor: dziulo88 »

omg ..skoro tamten zablokowali to ten tez tak skonczy po co zasmiecac forum takimi topicami jak juz takowe byly i ludzie sie wypowiedzieli :/
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
tabak
Kontakt:

Post autor: tabak »

No bo to forum o bikerach a nie o mikolajach , kazdy lubi zartowac ale nie zeby juz zakladac topic na ten temat. pozdro
ja i moj rower :*
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

DzIeFfCyNkO ********** stad bo smietnik robisz, polecam forum bravo dla takich jak TY, a takie topici to raczej osobiscie do pana mikolaja, jesli odnajdziesz jakis kontakt <hahaha>

...a twoje poczucie humoru jest mocno niezdrowe.
ten koleś pode mną to ***** :D:D
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

zly dotyk boli cale zycie...
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

zauwazylem jedno na tym forum..jeden urzytkownik kogos pojedzie to wszyscy inni ida za jego przykladem ;/
http://miniurl.pl/12397
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

ej spytac sie chyba moze, a glupie odpowiedzi swiadcza chyba o waszym zlym poczuciu humoru, ostrzezenie dla wszystkich krzykaczy.. do wygrania tydzien wakacji bez forum dh-zone :D
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

http://www.dh-zone.com/forum/profile.ph ... ile&u=2789

Polecam nacisąć guzik PM (privat message) i samemu mu wysłac zapytanie odnośnie stanu cywilnego.
To jest forum rowerowe a nie agencja matrymonialna.

EOT
Zablokowany