Całkiem zgłupiałem
Całkiem zgłupiałem
Mój wysłuony unibike everest sie już nie na daje do jazdy przezemnie, w związku z tym postanowiłem soie zmienić rowerek. wczesniej jeżdziłem raczej rekreacyjnie mtb, jednak powoli zaczeło mnie ciągnać do lasu.. i teraz już jestem pewienże jestem gotów przeznaczyć na jakiś rower około 2000zł no i to chyba była łatwiejsza decyzja od wyboru tego roweru:P
W pierszej kolejności postawiłem na mongoose firebaal atrakcyjna cena ciakawą pozucją mi sie wydał jednak go nie było już w tej cenie.... no to postanowiłęm że dołoże kilka złotych jeszcze w sklepie doradzili mi stp2 jednak przy moim wzroście 194 wydaje mi się że to może być zbyt mała rama bo chce tez na tym rowrze normalnie sie poruszać... więc szukam dalej:Pw kolejnym sklepie kompletnie mi odradzili ten rower i zaczeli wychwalć koone SHRED no ale to kolejne kilka stów pasuje dołożyć... więc szukałem dalej i sie zajawiłem na a-ganga {ej em]
gdzieniegdzie jest za 1999 ramka by mi spasowała no ale chciałbym amorek olejowy:P doradźcie mi jakiś rower gotowy tak do 2200 przeznaczony dla mnie waga około 87kg 194 cm wzrostu. no i jestem raczej początkującym wiec nie wiem czy njest sens wywalać więcej kasy czy poprosty zainwestować w rower z dobrą ramą i potem go ulepszać jak bede wiedział co mi konkretnie pasuje... w tym wypadku skłaniał bym sie na a-ganga;) a mój styl jazdy to różnego typu zjazdy, dropiki małe ale chciałbym coraz wieksze:D prosze o pomoc!! i gdzie w krk jakie ceny sa mniej więcej!!! no to czekam na ewentualne odpowiedzi tudziesz beszty:]
sory jak nieskładnie napisałem ale jestem nieźle wytyrany....
W pierszej kolejności postawiłem na mongoose firebaal atrakcyjna cena ciakawą pozucją mi sie wydał jednak go nie było już w tej cenie.... no to postanowiłęm że dołoże kilka złotych jeszcze w sklepie doradzili mi stp2 jednak przy moim wzroście 194 wydaje mi się że to może być zbyt mała rama bo chce tez na tym rowrze normalnie sie poruszać... więc szukam dalej:Pw kolejnym sklepie kompletnie mi odradzili ten rower i zaczeli wychwalć koone SHRED no ale to kolejne kilka stów pasuje dołożyć... więc szukałem dalej i sie zajawiłem na a-ganga {ej em]
gdzieniegdzie jest za 1999 ramka by mi spasowała no ale chciałbym amorek olejowy:P doradźcie mi jakiś rower gotowy tak do 2200 przeznaczony dla mnie waga około 87kg 194 cm wzrostu. no i jestem raczej początkującym wiec nie wiem czy njest sens wywalać więcej kasy czy poprosty zainwestować w rower z dobrą ramą i potem go ulepszać jak bede wiedział co mi konkretnie pasuje... w tym wypadku skłaniał bym sie na a-ganga;) a mój styl jazdy to różnego typu zjazdy, dropiki małe ale chciałbym coraz wieksze:D prosze o pomoc!! i gdzie w krk jakie ceny sa mniej więcej!!! no to czekam na ewentualne odpowiedzi tudziesz beszty:]
sory jak nieskładnie napisałem ale jestem nieźle wytyrany....
-
- Kontakt:
nie kuppuj w takich sklepach, to nie jest sklep rowerowy, a sklep ze wszystkim to sklep z niczym. kup aganga i pozniej sobie najwyzej amorek zmienisz. jka jestes poczatkujacy to prez 3-4 miechy CI taki wystarczy, a pozniej kupisz sobie jakiegos bombera i juz.
Ride-Sex-Eat-Ride-Sex-Eat-Ride-Sex-Eat....
http://www.northshore.friko.pl
http://www.northshore.friko.pl
-
- Kontakt:
Jeśli Ci się uda zalatwiaj Signa FR1 Bardzo fajnt rower a do tego full. Zagadaj z motomyszem on je sprowadza, poza tym idź do sklepu Krossa w twoim mieście i zapytaj kiedy będą i czy mógłbyś zamówić, bo popyt na nie jest straszny.
http://www.krank.pl/index.php?a=article ... 924&ids=26
FR1 wygląda tak samo jak FR2 tylko ma Duro zamiast Pike'a
A jesli nie da rady to zostaje Ci a gang;]
Pozdro!
http://www.krank.pl/index.php?a=article ... 924&ids=26
FR1 wygląda tak samo jak FR2 tylko ma Duro zamiast Pike'a
A jesli nie da rady to zostaje Ci a gang;]
Pozdro!
Te signy fr to niezle sprzety jak za taka cene. Ten za 2999zl jest naprawde fajny(pike,korby: Hussefelt,hamulce avida:D) naprawde niezle jak za taka cene:)
Ten za 1999zl tez jest naprawde niezly...
Jak nie uda Ci sie kupic tego signa to polecam Gianta STP badz undergranda
PS. Rama nie bedzie za mala, ja mam 196wzrostu i smigam na 13, moglaby byc jeszcze mniejsza:P
Ten za 1999zl tez jest naprawde niezly...
Jak nie uda Ci sie kupic tego signa to polecam Gianta STP badz undergranda
PS. Rama nie bedzie za mala, ja mam 196wzrostu i smigam na 13, moglaby byc jeszcze mniejsza:P
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
powiem wam szczerze że boje sie tych krossów z tego co wiem to wyszły w tym roku i chrztu bojowego jeszcze nie przeszły dlatego wolał bym coś barziej sprawdzonego:P a jak już to bym sie skłaniał na tego sztywnego:P nie wiem może jestem w błedzie. ale chodzi mi o to że jak wywale kase to wol dołożyć troche i mieć coś sprawdzonego:]
rower używany odpada całkiem poprostu nie wierze wychowałem sie w społeczeństwu gdzie każdy na każdym kręcił wałki niestety:/ a co sądzicie o SIGN DS co ta rama warta jeździ ktoś na tym wogóle i jakie przeróbki ewentualnie jeszcze porobić bo zostanie mi w końcu 700 w kieszeni:] chyba że to jedna wielka kupa.... no więc katowaliście ją już??