Kona STAB czy Dangerous Mike FR 3.0
Kona STAB czy Dangerous Mike FR 3.0
Siemka!! Szukałem wszędzie ale nigdzie nie mogłem znaleść. Planuję zakup rowerka zjazdowego i teraz nie wiem czy wziąść całą KonE kupić, czy składać rowerek na ramce DM FR. Doradzcie mi. Plizzzzzzzzzzz ;-)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Skubi Zaraz Cię max zjedzie za tego 888 :P
Możesz składać Dm-a ale wsadź sobie shiverka, choćby używanego, naprawdę dobry amorek. Albo kup Staba tylko zmień amorka. Choć jak chcesz. Ja o 888 nic Ci nie powiem bo nie jeździłem (nigdy jeszcze w krk nie dopadłem :P)
Jak bym miałe kasę na Staba to bym go kupił :) Ale składając możesz uzyskać dużo lepszy efekt. A może sprowadzisz coś z usa??!!
Możesz składać Dm-a ale wsadź sobie shiverka, choćby używanego, naprawdę dobry amorek. Albo kup Staba tylko zmień amorka. Choć jak chcesz. Ja o 888 nic Ci nie powiem bo nie jeździłem (nigdy jeszcze w krk nie dopadłem :P)
Jak bym miałe kasę na Staba to bym go kupił :) Ale składając możesz uzyskać dużo lepszy efekt. A może sprowadzisz coś z usa??!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jesli to nie ma byc czolg... To szkoda 12 tysiakow ;d A tak serio... sproboje... ale ultra lekkiego syfu nie lubie wiec bedzie czolg w wersji LIGHT :D
Rama santa s8 + stratos el jefe ( kolo 4000 - rama uzywka, damper nowy )
Amor Stratos s8 ultra ( uzywka kolo 3000 )
Kola sun mtx 24 + nokian 2.3 + jakies zajebiste piasty ( ja bym sie z takim budzetem porwal na chris kingi - kolo 2000 komplet )
Lekka kierka i mostek ns, korba rpm/blackbox/dartmoor + dobry blat
Napinka Ameoba spud
Przerzuta xt + maneta xt
siodelko love seat
2x grimeka s12
Waga okolo 19.5-20kg, sprzet sprawdzony, bardzo trwaly ( sancia ci w koncu peknie na wachaczu jesli bedziesz ja dobijal i krzywo spadal, pospawasz i nie bedziesz plakac ;) )
W stratosie co najwyzej padna uszczelki , wiec kup sobie komplet wczesniej, zebys potem nie czkal, sa tanie, serwis jest prosty, regulacji jest mnostwo i maja duzy zakres.
A 888 wybij sobie z glowy... dobrze radze. Chyba ze naprawde potrafisz to wyregulowac pod siebie , tak bys byl z tego zadowolony i zeby sie nie psulo. Duzo rozmawialem z jenym kolega na festiwalu i on jest z niego bardzo zadowolony... Mnie sie praca tego nie podoba. Za to gosc mial super wyregulowana sante v10, dla mnie dzialala cudownie... Ale to inna bajka
Rama santa s8 + stratos el jefe ( kolo 4000 - rama uzywka, damper nowy )
Amor Stratos s8 ultra ( uzywka kolo 3000 )
Kola sun mtx 24 + nokian 2.3 + jakies zajebiste piasty ( ja bym sie z takim budzetem porwal na chris kingi - kolo 2000 komplet )
Lekka kierka i mostek ns, korba rpm/blackbox/dartmoor + dobry blat
Napinka Ameoba spud
Przerzuta xt + maneta xt
siodelko love seat
2x grimeka s12
Waga okolo 19.5-20kg, sprzet sprawdzony, bardzo trwaly ( sancia ci w koncu peknie na wachaczu jesli bedziesz ja dobijal i krzywo spadal, pospawasz i nie bedziesz plakac ;) )
W stratosie co najwyzej padna uszczelki , wiec kup sobie komplet wczesniej, zebys potem nie czkal, sa tanie, serwis jest prosty, regulacji jest mnostwo i maja duzy zakres.
A 888 wybij sobie z glowy... dobrze radze. Chyba ze naprawde potrafisz to wyregulowac pod siebie , tak bys byl z tego zadowolony i zeby sie nie psulo. Duzo rozmawialem z jenym kolega na festiwalu i on jest z niego bardzo zadowolony... Mnie sie praca tego nie podoba. Za to gosc mial super wyregulowana sante v10, dla mnie dzialala cudownie... Ale to inna bajka
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Rama: Connandale...(czy jakoś tak) Gemini używka bądz nowa???
Amor: Boxxer Race
Korba mostek kiera napinacz środek suportu:truvativ hussefelt
hample: przód:magi tył:9
przeżutka tył: sora
obręcze: sr mtx
opony: high rollery
stery: fsa pigy
geje: ns panacke pedals...
siodło: według uznania...
A tak na twoim miejscu to ja bym poczekał do przyszłego roku na nowego gianta dh team'a za 12999-to jest raczej lekki rower?
Nie kupujcie kierownic ns bo to największa chójnia na bożym świecie, ja skrzywiłem już po pierwszej nie grożnej glebie! 888 to też niezła chójnia
Amor: Boxxer Race
Korba mostek kiera napinacz środek suportu:truvativ hussefelt
hample: przód:magi tył:9
przeżutka tył: sora
obręcze: sr mtx
opony: high rollery
stery: fsa pigy
geje: ns panacke pedals...
siodło: według uznania...
A tak na twoim miejscu to ja bym poczekał do przyszłego roku na nowego gianta dh team'a za 12999-to jest raczej lekki rower?
Nie kupujcie kierownic ns bo to największa chójnia na bożym świecie, ja skrzywiłem już po pierwszej nie grożnej glebie! 888 to też niezła chójnia
czarna v10 z 888 ? To chyba Sewi?MaxDamageDA pisze:Za to gosc mial super wyregulowana sante v10, dla mnie dzialala cudownie...
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!