Festiwal w Szklarskiej

Józef Stalin
Kontakt:

Post autor: Józef Stalin »

moze w walbrzychu bedzie lepiej w koncu ME ale cos mi sie wydaje ze i tak skonczy sie na najebce, lepiej jechac rzeczywiscie do czech i wszystko pol darmo. ja zapewne odwiedze wszystkie te miejsca
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

Wolbrom też sie wybiera.. po raz pierwszy zresztą.. a jak będzie lipnie to zwijamy ekipe i uderzamy np. do Czech:P bo jak wiadomo to kraj tanim piwem płynący:-) Ale jak w Szklarskiej będzie fajna ekipa, a napewno będzie to pewnie zostaniemy.. Narazie jest z 5-6 osób.. może pojedzie więcej.. sie zobaczy:]
A trzeba tam miejsce na polu namiotowym jakoś wczesniej rezerwowac, czy cuś takiego? Dużo ludzi zazwyczaj zjezdża.. nie wiem, bo w zyciu nie byłem:P I jak z cenami za takie pole? bo jeśli o wyciągi chodzi to juz wiem..:/ lipa straszna...
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Pola to nie wiem ale sie dowiem jak bede w szklarsikej ;]

Na razie nie mam dampera ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

budka jak bys chcial jechac to zadzwon do mnie, bo chce zalatwic wyjazd dla kilku osob. Tak dla przypomnienienia to jestem ten koles na czerwonym duzym auhorze do XC.
dibi
Kontakt:

Post autor: dibi »

zgadzam się FAT PIGIEM i CHRABAŁEM dodam tylko ,że jeszcze jedną atrakcją dla której warto być w Szklarskiej jest pizza w Tomato :D i jazda sankami po centrum :p
festiwal jest jaki jest ale klimat jest niepowtarzalny.
To co mnie najbardziej boli to wygląd imprez pod namiotem które są z d... wyjęte i nie dla wszystkich (ze względu na muzę)
Mam nadzieję że w tym roku to się poprawi i będzie jakiś koncercik hardcorowy na żywca albo chociaż alternatywna impra z ostrą muzą z płytek
~dibi~
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

Festival sam w sobie jest *******, ale klimat tworza ludzie.Najbardziej odjechana miejscowka to Szarotka :-) Pozdrowienia w tym miejscu! W tym roku wymyslimy cos lepszego niz sanki :-P

ciamek
Józef Stalin
Kontakt:

Post autor: Józef Stalin »

ja tam wole diavolo
dibi
Kontakt:

Post autor: dibi »

pewnie narty :D

pozdro!
~dibi~
Waldo
Kontakt:

Post autor: Waldo »

zawsze jak nas jest w **** to sie twozy klimat, tylko nie kupujcie tych koszujek od kibinia dla mnie to wiocha totalna
nie dawajcie mu zarobic choćby na tym własnie...pierdlcie go narzekajcie ,wyrazajcie nie zadowolenie ,zbuntujcie sie,skrytykujsie pozytywnie,zademonstrujcie frustracjie ,zrobcie cokolwiek zeby ten człowiek zaczoł sie z nami liczyc a nie tylo liczył kase zarobioną na nas. Ja was nie namaiwam do odpuszczenia sobie przyjzdu do szklarskiej ale mozna by masowo zaapelowac do kibinia w kilku sprawach.....petycja była by pojazdem na nas samych wiec moze bez takich ..ale jakis upust nalezy dac frustracji....a nie zachlewać sie z nudów, dla mnie szczytem fajnych wakacji ,na ktore zapierdlam w pracy cały rok jak dziki nie jest codzienna najebkla w szklarsckiej do nieprzytomnego i dymanie góralek co nie golą nóg nawet. Ja nie wymagam zeby kibiń dla mojej rozrywki postawaił nam lunaprak albo sprowadził MC donalda... ja poprostu bym chaciał zeby postarał sie troche z trasa dh, zrobił jakis fajny dual, zapodał miejsce i zimemie na hopki(my sobie juz sami zrobimy),i pozwalał na nich skakac kazdemu i o kazdej poze a nie tylko wprzerwach dh..i takie tam,zeby jak to zawsz ebywa przy okazji imprez extremalnych zagrala jakaś fajnakapelka hc ,(oni przecirz ze free graja)
kto z was nie poskakał by sobie do basenu z gąbkami? kazdy nie tylo dirtjuperzy chcali by sobie wreszcie porubowac flipa albo 360...ktorego prawdowpodobnie w zyciu nie zrobia ale na hopie...a tak maja zajawke na cały rok i nie zpominie przezycie,pomysłów mam tysiac jak cos,mam nadziej ze znajdzie sie wiecej niezadowolnych i ze przestaniecnie sie tak podniecac. tym gównianym festiwalem....az tak kibin łachcze wasze gusta?
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

;/

Ja tam akurat Pana K bardzo szanuje...

Na codzien bardzo fajny czlowiek, pomogl z budowa toru, wynajal nam koparke i teraz jest miejsce gdzei sporo ludzi moze sobie posmigac. Fajnie jest z nim porozmawiac i ogolnie lubie go jako czlowieka.

Nie wiem dlaczego tak bardzo sie do niego uprzedzasz... wiele rzeczy na tym festiwalu nie zalezy od niego ;/

BAAAARDZO duzo rzeczy nie wolno im robic , bo jest 100 tys przepisow zakazow nakazow. wiem bo sam kombinowalem co mozna.

A 360 mozna latac na stoliku ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

Wd40?? Ty nie masz czasem nicka Gaju?? bo jedyny koles na czerwonym authorze to z opatowic i chyba masz gaju?? ale niewazne, sprobuje sie skontaktowac, na 99%jade, jeszcze tylko oceny pkiaze i sprzet skompletuje, brakuje mi jeszcze hebli i pirdol jak kiera mostekitp.
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

wiesz co Chrabal? mogę się założyć, ż egdyby do tego kolesia przyszedł niemiec to wylizaliby mu z uśmiechem dupę i jeszcze zapłacili żeby się przejechał tym zaj**** wyciągiem.
Tak to już u nas niestety jest, że w kraju rodak jest traktowany gorzej niż inni (czemu kiedy 2 Polaków spo0tka się za granicą jest inaczej???). sami wolą stracić niż komuś ułatwić życie.
z resztą co ja ci będę mówił, żyjesz na tym świecie dłużej ode mnie.
ale nie martwcie się panowie, tak długo jak my bedzięmy się nawzajem szanować będzie nam bikerom łatwiej.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

panie oczywiście też niech się nie martwią
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

no masz racje:( ale tak jest chyba wszędzie. W Czechach nas na parking nie chcieli wpuścić bo kilka zut za nami stali Niemcy w nowym BMW. No to wiesz wielkie dzieki.
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

umówicie sie w szklarskiej z panem motocrosserem :]
marcoch
Kontakt:

Post autor: marcoch »

no ja też bede na 100 % na festiwalu i na 99 % bede startował :)
MÓJ BAJK :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244078
badam
Kontakt:

Post autor: badam »

mozwe ktos dac oficjalna strone festiwalu bo potrzebuje wiecej informacji.i skad wziasc koszulke festiwalu??
ODPOWIEDZ