Okolice Czestochowy
-
- Kontakt:
Okolice Czestochowy
Zna ktos jakies miejsca (najlepiej do zjazdu) w okolicach Czestochowy?
Chce gdzies sie wybrac na jeden dzien zeby pozjezdzac ale zeby nie zadaleko od Wawy, w sumie sporo sie wspinalem na Jurze pare lat temu i wydaje mi sie ze bylo by gzdie posmigac?
Pozdrawiam
Chce gdzies sie wybrac na jeden dzien zeby pozjezdzac ale zeby nie zadaleko od Wawy, w sumie sporo sie wspinalem na Jurze pare lat temu i wydaje mi sie ze bylo by gzdie posmigac?
Pozdrawiam
No ja jestem, jesli chodzi o okolice cz-wy no to jura, olsztyn, jakis tam rezerwat "sokole gory" czy cos takiego. Wbijacie sie tam i troche pojezdzic mozna, zadnych tras to tam nie ma ale zabawy troche sie znajdzie.
W sumie to nic mi do glowy nie przychodzi innego jesli chodzi o DH albo raczej FR kolo cz-wy. musialbym pomyslec ale teraz kiepsko mi to idzie bo sie spiesze na rower. przypomnijcie sie pozniej to moze cos dopisze. pozdr:)
W sumie to nic mi do glowy nie przychodzi innego jesli chodzi o DH albo raczej FR kolo cz-wy. musialbym pomyslec ale teraz kiepsko mi to idzie bo sie spiesze na rower. przypomnijcie sie pozniej to moze cos dopisze. pozdr:)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
w samej Częstochowie nie ma aż takiego wypasu jak u niektórych z Was, ale jeśli chodzi o hopy , to mamy 2 hałdy na których są traski(mamy w planach budować tor na północy :d), zdjęcia torów zrobie w krótce i zapodam, w Olsztynie (jura) są hopy ale to już musi ktos miejscowych bikerow poprowadzic. Co do zjazdów to jest jeden w "zielonej górze" ale to krótki (200-300 m):F ahm słyszałem jeszcze od kumpla, że w okolicach Olsztyna jest pare trasek :o)
pzdro
pzdro
-
- Kontakt:
hmm na zielonej jest kilka tras np jedna na speeda na kreche znaczy na poczatku mala gorka dropik ostrp w elwo troche technicznej a otem juz heja na kreche kolega Diee testowal z licznikiem 72km/h na zielonej
masz trase na zielonce jeszcze troche kamienista taka same kamole w sumie taka lightowa jedna trza tylko poszukac
olsztyn jest pare trasek z pod zamku (bylem niecaly tydzien temu na poszukiwaniach) jest techniczna same kamienie prawie i inne takie jedna z malymi 30cm dropami hopkami malymi ale light
towarne zaraz kolo olsztyna tez jakies traski latwe sa na jednej da sie przyciac po takich srednioluznych kamieniach i na koncu 2 niby dropy...
zloty potok tez powinno cois wie znalesc ale nuie wien dawwwno nie bylem
kamieniolom to jest taki rozgrzewkowy torche blisko bardzo jak sie ma tylko chwilke czasu
mirow ale tez mizernie ale blisko i da sie pojezdzic na rozgrzewke
ossona wysokosc mirowa tylko w inna manke trza jechac jest pare lightowych tras do zjazdu odkrylem narazie 3 traski
w sokiloich gorach nie bylem
na chaldzie na kawodrzy to hopy i tor taki zrobiony
a z zielonej mam pare filmikow jak ktos chce to na skrzynke niech do mnie psize to sie zgadamy aaaa i jak ktos by byl chcetny gdzies jechac to mozemy sie jakos ustawic
masz trase na zielonce jeszcze troche kamienista taka same kamole w sumie taka lightowa jedna trza tylko poszukac
olsztyn jest pare trasek z pod zamku (bylem niecaly tydzien temu na poszukiwaniach) jest techniczna same kamienie prawie i inne takie jedna z malymi 30cm dropami hopkami malymi ale light
towarne zaraz kolo olsztyna tez jakies traski latwe sa na jednej da sie przyciac po takich srednioluznych kamieniach i na koncu 2 niby dropy...
zloty potok tez powinno cois wie znalesc ale nuie wien dawwwno nie bylem
kamieniolom to jest taki rozgrzewkowy torche blisko bardzo jak sie ma tylko chwilke czasu
mirow ale tez mizernie ale blisko i da sie pojezdzic na rozgrzewke
ossona wysokosc mirowa tylko w inna manke trza jechac jest pare lightowych tras do zjazdu odkrylem narazie 3 traski
w sokiloich gorach nie bylem
na chaldzie na kawodrzy to hopy i tor taki zrobiony
a z zielonej mam pare filmikow jak ktos chce to na skrzynke niech do mnie psize to sie zgadamy aaaa i jak ktos by byl chcetny gdzies jechac to mozemy sie jakos ustawic
wizi ->
na franciszku raczej już nic ciekawego niema poza rozjeżdzonymi "hopkami" po 20 cm :rotfl:
gnaszyn 2 tzw. Busolowa jest ok. kilkanaście light'owych hopek, kilka garbów, dołów
kawodrza - w skrócie powiększone to co wyżej
na franciszku raczej już nic ciekawego niema poza rozjeżdzonymi "hopkami" po 20 cm :rotfl:
gnaszyn 2 tzw. Busolowa jest ok. kilkanaście light'owych hopek, kilka garbów, dołów
kawodrza - w skrócie powiększone to co wyżej
Destroyer DS2 + Duro '05 , Moto + Pure4130 i troche innej szpeji...
gg:5900968
gg:5900968
W czewie jest tez pare hopek. Na bp sa 2 ale ta 2 jest troche spieprzona i sie ja ciezko lata. miejscowek do streetu jest sporo. hopy sa tez na.. cholera zapomnialem gdzie to bylo w kazdsym razie w okolicach rakowa. hopy sa duze. wybicie okolo 2m, dziura jakies 3. poza tym to haldy. ja sie nigdy w naszym miescie nie nudze. o i jest jeszcze kopalnia piasku dla naprawde jebnietych freeriderow (sam tam jezdze :P) dropy na piasek od 1,5 do ponad 8 m. zapraszam i o wiecej szczegolow mozecie do mnie walic na gadu. 3980909
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike