TRAGEDIA WE WROCŁAWIU!!!!
-
- Kontakt:
kopcikracja, ale powinno byc jak na basenie. Wchodzisz wypozyczasz kask tak jak czepek na basenie placisz ta zlotowke i jezdzis. nie kazdego stac na kask, ochraniacze bo musi doprowadzic rower do stanu jazdy. ja sam jestem w takiej sytuacji(pekla rama trzeba kupic nowa)
moje zdanie jest takie: niech robia sk8parki, moim zdaniem lepiej jezdzic na rowerze niz krasc!! lub szwedac sie po ulicach i bic!! kurwa ale mogli by tez o takich kaskach pomyslec(np. na jutrzence)
moje zdanie jest takie: niech robia sk8parki, moim zdaniem lepiej jezdzic na rowerze niz krasc!! lub szwedac sie po ulicach i bic!! kurwa ale mogli by tez o takich kaskach pomyslec(np. na jutrzence)
-
- Kontakt:
"Tak koncza wlasnie ci, ktorzy na codzien sluchaja durnej muzyki zwanej hip-hop. Wygola sie na lyso ubiora drech, do tego deskorolka, lub rower plus pustka w glowie i o wypadek nie trudno."
-tak ludzie w polsce postrzegaja skaterow i bikerow n/c co za kraj co za ludzie..
pozatym to szkoda chlopaka [*]
-tak ludzie w polsce postrzegaja skaterow i bikerow n/c co za kraj co za ludzie..
pozatym to szkoda chlopaka [*]
no taaa zamkna wam skatepark :| to tak jakby zamykali ulice na której ktos sie zabił... pomyslcie
"Gregoro350 napisał:
Kupie gwiazdkę wkręcaną na piaste do mocowania tarczy magura 180 mm.PILNE!"
no i za co go jedziecie?? za to ze nie wali sztucznej pokazowki, jak to mu z tego powodu przykro?? pff
nie robcie szopki co...
"Gregoro350 napisał:
Kupie gwiazdkę wkręcaną na piaste do mocowania tarczy magura 180 mm.PILNE!"
no i za co go jedziecie?? za to ze nie wali sztucznej pokazowki, jak to mu z tego powodu przykro?? pff
nie robcie szopki co...
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt:
brak rozwagi bo jak jest rozwaga to i nie w glowie taki loty i zabawy. jak nie masz kasu i skladaka to jezdzisz po bulki do sklepu a nie do skate parku. glab byl po prostu albo nie mial jakis pozadnych wzorcow do nasladowania. szkosda mlodego. a teraz matka bedzie lamentowac i bedzie chciala zamkniecia skate parku. a to po czesci jej wina ze nie upilnowala mlodego bo mi na przyklad zawsze kaza jezdzic w kasu. peace and quite for him
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
-
- Kontakt: