%% Z KIM PIŁEM W SZKLARSKIEJ %%

_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

%% Z KIM PIŁEM W SZKLARSKIEJ %%

Post autor: _Outsider »

No własnie.. jak niektórym wiadom całkiem niedawno odbył sie któryś już z kolei festiwal rowerowy... byliście tam? To może własnie z Tobą piłem tego 10 browara w sobotę?:P proponuje taka frywolną dyskusję na ten temat:D kogo spotkaliście z kim chlaliście... Pozdrowienia dla Inura (meeen trzeba będzie to jeszcze powtórzyć:P), Bartka, tego ziomka z czech co dirta wygrał, kolesia w dredach, Doroty, Michała (tak chyba mu było?:) z nimi pamiętam piłem browce.. poza tym pozdro dla wszystkich których spotkałem:D Oj sobotnia impreza była konkretna... tylko to piwo takie jakieś rozcieńczone;p Miło było zobaczyć coniektórych, niektórych może troche mniej:P
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

No czesc... tak tak to ja Bartek :d sie pilo pilo... fajnie bylo i ZA DARMO :D no piwko wodniste ... wiec jak woda wchodzilo :D swiniak byl super :D
www.hcfr.pl !!
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

ano świniaczek wyborny:D ...zresztą całe to żarcie pierwsza klasa:D a browar mimo, ze wodnisty i tak nie był najgorszy... szkoda tylko, że skończył sie koło 3.00:P
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
krabol
Kontakt:

Post autor: krabol »

siema

mi bralesbrowarka w sobote przy wejsciu :)pewnie nie tylko z tego bedziesz mnie kojarzyl, w koncu przy stoisku dc siedzialem dosc dlugo:
fajnie sie ztoba gadalo:)
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

osob bylo sporo niewiele szczerze mowiac pamietam :D zanim jeszcze stracilem kontakt z rzeczywistoscia byli to spaceman i jego kolega z czech ktory potem okazal sie byc z wawy, irek jakistam (komentator skokow do wody) outsider, bilaklah :D, klisinski (oj panska reputacja...) doton, pozniej pamietam tylko jak zwijalem sie ze smiechu pod pensjonatem jodełka :DDDDD
dzien wczesniej obalilismy z xprotem piwa o nazwie kozackie albo konkretne w gwoli integracji jelenia gora - poznan. z maxem chyba tez pilem ale nie jestem pewien.
www.trialshop.pl
Inur
Kontakt:

aha outsider odezwij sie do mnie jak beda akity kupie przez ciebie. tylko mi napisz jeszcze jak z malowaniem specjalnym i kolorem zlotym (tym co w cockach) ciezko cie na gg zlapac
www.trialshop.pl
xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

Inur, nie piles z maxem :D ale integracja udana:)

Outsidera tez kojarze :D on pewnie kojarzy moj 35 kg czolg :D
xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

aha, KOZACKIE MOCNE :D
Bkillah
Kontakt:

no no Kozackie i Kozackie mocne ... ty Xprot czy to jest jakis wyrob miejscowy ?? bo piwko za 2 zeta czy 2.50 ktore dobrze wchodzi to normalnie wypas:D Inur to wogole byl w szoku w sobote jak pomylil tomka kuckowskiego z kumplem spacemana i zaczal do niego po angielsku gadac... taka smiechawe zalapalem wtedy :P

a wogole Winur mielismy spac u was ale jak dotarlismy do sniezynki z dwoma kolezankami to nie mielismy sily wracac.. tylko snulismy plan jak otworzyc drzwi do kibla gdzie byl ciamek i pasztet :P
www.hcfr.pl !!
Owsik RHP
Kontakt:

Post autor: Owsik RHP »

Pokaż mózg ....Pokaż mózg ....Pokaż mózg ....Pokaż mózg ....Pokaż mózg ....
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

Bkillahto wy w śnieżynce spaliście?? hmm to od was pożyczaliśmy z kumplem brzeszczot do obcięcia rury sterowej??:Pbo nie pamiętam, a wiara miała takie czołgi:P mniejsza, inur ty miałeś tylko streetówkę?? ktoś mi gadał że masz 2 rowce, a kiedy sie do cholery wojtuś zmył?? widziałem go w piątek na zjazdach, i w sobotę,chyba ale pewien nie jestem, i generał co z rozwaloną torebką stawową śigał dopóki mu sie support nie rozsypał i mjusiał wczoraj wrócić;p ogólnie fajnuie było;p gdzie piliście?? my siadalśmy przy szachownicy obok alberta naprzeciwko śnieżynki;;
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Inur
Kontakt:

bilaklah bo byl podobny nooo poza tym niewiele pamietam

pawian na trialowce przyjechalem. a caly ten pomysl powstal tam gdzie rozdawali darmowe piwo (skocznczylo sie okolo 02:00 w niedziele) czyli w hotelu szrenica. na poczatku byla zabawa potem bylo rzyganie coniektorych po katach i podlewaine krzakow w ustepie za trzecim drzewem w prawo. pamietam zdziwko ludzi ktorzy tam spacerowali po tym jak z krzakow wybiegl jakis koles krzyczac "jestem pusty!!"
www.trialshop.pl
QPA
Kontakt:

Post autor: QPA »

a kto widział kolege naszego jak w śmietniku wylądoał?:> tak tak on też był z oławy :)
www.ROMED.pl lamusy!
MiZZiU
Kontakt:

Post autor: MiZZiU »

a jak sie biła kobita z facetem i go za włosy ciągneła w sobote chyba
to było coś :]
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
MiZZiU
Kontakt:

Post autor: MiZZiU »

a na dircie sie wywalałem co chwile bo błotko było (w sobote) ale i tak kozak był
http://tiny.pl/qw59
..:My cock is much bigger than yours:..
EVANGELION
Kontakt:

Post autor: EVANGELION »

KURW...JAK JA ŻAŁUJE ZE NIE POJECHALEM.PS żona mnie nie chciała puścic .Chłopaki nie zencie sie bo to tragedia poprostu koszmar. : (
jadzie !!
Bkillah
Kontakt:

Pawian spalismy w Sniezynce naprzeciw alberta :P ale zadnego przeszczotu nie mialem :P pokoj 216 kolo kibla na gorze :P w sumie duzo osob tam spalo...

Winur dobrym teksten bylo :

hej dzieczyno chcesz poznac Bugaja - 190 cm prawdziwego faceta :P
www.hcfr.pl !!
Bkillah
Kontakt:

kurde i to Naczo pokazal mozg... prezes mojego klubu... jaki typ ... a potem juz sie zaczelo :P
www.hcfr.pl !!
RAF
Kontakt:

Post autor: RAF »

jo jak typiara nawalała kolesia było groobe:P
ODPOWIEDZ