Kto ma jakieś foty
Dajcie linka
FESTIWAL ROWEROWY BIKE ACTION 2005
heh, ja niestety nie byłem, licze że jakies foty i film pojawia sie za jakis czas.
A swoją droga był ktos na stanowisku Gregorio i Harfy i zarazem zobaczył czy mieli juz widelce 2006, a może co lepsz ktos ma foty albo coś rozmawiał, to niech się podzieli spostrzeżeniami
A swoją droga był ktos na stanowisku Gregorio i Harfy i zarazem zobaczył czy mieli juz widelce 2006, a może co lepsz ktos ma foty albo coś rozmawiał, to niech się podzieli spostrzeżeniami
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
własne ja chce zobaczyc mojego niedolota na dircie na zawodach! najchetniej film:) ale fajne hopki byłu:P stasu mistrzunio... ja chce go do mnie na podwórko;P jak zasadził nogą w wybicie przy skokach do wody to przekonałem sie ze to profesionalista!!! ogólnie super zabawa! tylko krowa milka była przykrecona do ziemi!
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=995
te dziewczyny nsa to jakas sciema tam byla taka blondynka niska ktora widzialem w zaglobie na imprezie byla niczym zoska, plaska jak sciana...!! natomiast dzien pozniej widzialem ja juz w gumie i byla calkiem calkiem... moze menadzer zabral jej cyce do serwisu albo nie chcial wypozyczyc na impreze.
www.trialshop.pl