%% Z KIM PIŁEM W SZKLARSKIEJ %%

RAF
Kontakt:

Post autor: RAF »

hehe sutowanie też dobre hehe
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

Bkillaha ja w pokoju 217;p;p;p;p tak jednej nocy przechowywaliśmy rowery od was komuś, authora exei pointa z dj 2003 i na grimecach ;p bo tam jush miejsca nie było;p a brzeszczot w takim razie pożyczałem od innych;p
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

hehe to wlasnie author exe byl tomka Kuckowskiego a point byl moj :D wielkie dzieki za to :P mysmy nie byli w stanie zyc tej nocy - uratowaliscie nam zycie :D
www.hcfr.pl !!
PawianBiker
Kontakt:

Bkillahno spoko, jakby co to ja ten wysoki byłem w długimi kłakami;p
nie ma sprawy i było wida że wy coś tacy wczorajści byliście:P:P:P hehea czy ty nie miałeś czasem fula??? tak na fotach twoich widziłem;p, i poproś tego tomka że jak może niech mi prześleopis co dokąłdie zrobił z tym bluntem co ma z przodu oki?? bo mi mówił ale nie pamiętam;p
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

czajnik dh
Kontakt:

Post autor: czajnik dh »

Kozackie mocne super wypas! wyginam śmiało ciało wyginam śmiało ciało dla mnie to mało!:D hehe pozdro
Majsturbator
Kontakt:

Post autor: Majsturbator »

a z kim cisłęm balonika ?? heehehe balonik z rana jak smietana N2O rulez
śmierc pozerom i komercji
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

bilaklah to wyscie w kiblu spali w niedziele? costam mowiles ze mieliscie u nas spac nawet chyba nr pokoju znales bo mnie odpytywales zebym przy recepcji siary nie zrobil... trzeba bylo wpasc i sie polozyc w kiblu tez bylo miejsce a nie ze w jakims toi-toi nocowaliscie

a co do bugaja to chyba bylem zbyt napruty bo tekstu nie pamietam (chyba ze to bylo na murkach przy tych trzech laskach), ale wiem ze probowal wyrwac jakas plaska blondynke NS'a, okolo 3:30 wrocil do pokoju kiedy juz spalem wkurwiony i caly czas cos gadal po tym jak juz sie polozyl i swiatlo wylaczyl. nie wiadomo tez skad wziey sie dwa kufelki piwa u nas w pokoju ktorych z oczywistych wzgledow rano nie wypilismy :D

no i w koncu sie nauczylem twojej nowej ksywy dobra w ryj :D
www.trialshop.pl
PawianBiker
Kontakt:

pamiętacie pierwszego dnia imprezy kiedy 4 cołków na górze kolo dirtów zaczeło śpiewać wyginam śmiało ciało ... a nagle wszyscy na koniec mało??;p to bylśmy my z kumplami, a piosenka to chya hit;p
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

pawian tak zerkłem sobie na fote twoja w podpisie to ty sie ze mna witales w niedziele rano przy stoiskach jadac na rowerze?

byl jeszcze jeden hicior cos prezydentem kierownikiem i zawodnikiem pamieta ktos co to bylo?
www.trialshop.pl
PyrzU
Kontakt:

Post autor: PyrzU »

Z L O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! swidnica i walbrzych dali czadu.Kozackie roox!!!! Warszawa oszczedzajciew swietlowki w pkp bo wracalismy jakims bez swiatra :P A Biedna krowa MilkA ofiara Z L A!!!! ZLO pozdrower
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

:DDDDDDDDD
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Garwol
Kontakt:

Post autor: Garwol »

to bylo podobno "Vavamuffin - Jah jest Prezydentem" (wlasnie z emula sciagam :) , a lachgas w baloniku byl calkiem wesoly :D
p.s. gdzie rozdawali za darmo piwo?? i czemu mnie tam nie bylo??
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
Bkillah
Kontakt:

rozdawali piwko za darmo na tajemnej imprezie o ktorej wiedzieli w sumie nie liczni.. ale jakos kazdy kogos pozapraszal i wyszlo ze nawet wroclaw ( rudy i Mrowa ) tam trafili ;p
www.hcfr.pl !!
PawianBiker
Kontakt:

ta inur to chyba ja sie witałem, alwe nie pamiętam;p może no własnie jah jest kierownikiem.... tesh fajne;p ogólnie wyjazd udany co nie??:P
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

gonzales_666
Kontakt:

Post autor: gonzales_666 »

bkillah ty cos tu sciemniasz ty zes nocowal na podlodze w 216 a ja tam mieszkalem :) a co do prosiaka to byl niekiepski tylko ciezko go bylo ogarnac ale dalismy rade
Bkillah
Kontakt:

jak sciemniam.... spal marcin tomek i ja :D heheh teraz kojarzysz :D to ja wlozylem wszytskie rowerki do kibla ( oprocz twojego ) :D
www.hcfr.pl !!
mlody_milczar
Kontakt:

Post autor: mlody_milczar »

Jak ktos widzial ekipe 20 osob ktora wywalila sie z pociagu w czwartek rano, to wlasnie byl M-WEK. Chlopaki zaczeli skladac rowery potem przy torach. Co do soboty to nie pamietam z kim pilem ale napewno z Roches (czy jak mu tam bylo, jeden z organizatorow) i jego kumplami, i jeszcze paroma osobami. Jak idac przez miasto słyszeliscie WINO WINO WINO !!!!! KONTROL !!! to tez bylismy my :D

WINO WINO WINO !!!! KONTROL !!!!!
SPRZEDAM widly Treka, kiera x2, mostek x2, hampel, klamka, siodlo, kolo tyl
gg:1732587
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

Hehe. My sie stolowalismy przy szachach albo u nas po pokojach. Piłem z Kusholem (czy jakos tak, koles co ramy w mielcu spawa) i cala reszta Peniol skladu. Poza tym z Userem, Karpiem, Turkiem ogolnie mase ludzi :D

pokaz mozg pokaz mozg!!!

MOOOOOOOZG!!!! :P
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

ja Ci dam "jakos tak". Z Koshalem.. ale wogole niewiele pamietam z wyjazdu oprocz samej jazdy po gorach.. peniol squad dotarl do domu dzisiaj dopiero. mam mega kaca i wogole ledwo zyje. noc z pon na wt tez byla wyjebista, karaoke zmiazdzylo..
ODPOWIEDZ