KLIKNIJ W BANNER!! POTRZEBUJE NA BIKA!!
-
- Kontakt:
Taki mój mądry pomysł: z tym klikaniem w banerki to nie głupi pomysł, tylko że ludki poklikaja kilka dni i zapomną o tym całkowicie, wiec proponuje zrobić coś co juz dawno sam zrobiłem, otóż we Front Pagu zrobiłem najprostszą stronką HTML z samymi bezpośrednimi linkami do różnych pierdół ( dh-złom, kategorje allegro i inne forumy ) Proponuje Wam zrobić to samo i miedzy innymi dodać tam linki do banerków tych ziomków ^ pajacyka i inne tego typu akcje i najlepiej to ustawić do autostartu albo jako domyslna stronę i co dzień poklikać, minuta zabawy a jednak coś można zdziałać :]
Sora za byki , znowu piłem.
Sora za byki , znowu piłem.
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
cyc jak nie chcesz to nie muszisz klikac, a na ulotki, i ta cala reszte to jeszcze jestem za mlody bo mam 15 lat a takie rzeczy to dopiero od 16 mozna
a co do zebrania, to jak by temat sie nazywal: "Bardzo cię proszę, kliknij w banner bo nie mam ani grosza a chcę mieć rower" to moglibysmy juz pogadac, no ale w koncu kazdy z nas mysli inaczej
pzdr cyc
a co do zebrania, to jak by temat sie nazywal: "Bardzo cię proszę, kliknij w banner bo nie mam ani grosza a chcę mieć rower" to moglibysmy juz pogadac, no ale w koncu kazdy z nas mysli inaczej
pzdr cyc
-
- Kontakt:
Re: KLIKNIJ W BANNER!! POTRZEBUJE NA BIKA!!
:) Już wiem o co w tym mniej wiecej chodzi.Po prostu nie chodzi o same kliknięcie przez kogoś w banner.Po prostu serwis allegro.pl chce w ten sposob uzyskać klientów.Jeśli klient który kliknął w banner umieszczony na tej stronie się zarejestruje i zacznie coś kupować na allegro to właściciel strony dostaje 2 % od wartości zakupionej rzeczy.Jest tez opcja podobna, można dostawać 10 % od prowizji (opłat) które ten zarejestronay użytkownik płaci.Więc 10 gr za kliknięcie nie ma niestety...choć mogłoby tak być...
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie
-
- Kontakt: