EXR na Dirt Jama komp to raczej nie warto wymieniać i to jeszcze za taką kolosalną dopłatą :/ Za 500zł to można kupić Dirt Jama nowego bez żadnej wymiany :)
Chyba jak oni by musieli dopłacić 500 zl. żeby ktoś zamienił ja używalem EXR Pro spisywał sie całkiem całkiem nie powiem ale na dir jama ... nigdy w życiu ja bym nie wszedł w to i bym odradzał. Ale są gusta i guściki ....
[Dokładnie ja nie mówie że EXR - y są super za***** wy***** ale sa niezłe naprawde i dużo osób ma ja nawet bym nie wymienił a tu dopłacić 500 zł. hahahe
P S nowy dirt jam kosztuje około 700zl. max więc nie lepiej sprzedać EXR + 500 zł. i spokojnie sie wyciągnie na Dirt Jumpera III phi
"UWAGA! Został skradziony samochód z widelcami Marzocchi. Zalecamy ostrożność przy zakupie z niepewnych źródeł.
Numery seryjne widelców są znane! Jeśli masz wątpliwości, prześlij do nas numer seryjny
a my udzielimy Ci wyczerpujacych informacji o pochodzeniu widelca."
hahahahahahahaha.... Ja nie moge... W Polsce to wszystko ukradną....
hehe wlasnie chcialem to samo wkleic ale widze ze juz to ktos zrobil :]
ciekawe czy ktos kto to ukradl zdawal sobie sprawe z tego jak bardzo wartosciowy towar jest w bagazniku... :D uwaga bo na allegro zaraz beda bombery po 100zl, no chyba ze do makro albo innego hipermarketu sprzedadza shivery pakowane po 6 sztuk za 200zł...
zastanawia mnie co złodzieje zrobili z tymi amorkami:/
napewno tego niesprzedali
moze je gdzies zakopali w lesie;( bo niemieli nic o tym pojecia i niechcieli wpasc gdyby mieli je sprzedawac