RS Pike opinie posiadaczy
RS Pike opinie posiadaczy
Szukalem takiego tematu i nic konkretnego nie znalazlem. Albo to odpowiedzi z dupy albo przypuszczenia. Amor jest na rynku juz na tyle dlugo, ze jego wlasciciele moga conieco o nim powiedziec. Sam jestem zainteresowany tym widelecem i chcialbym poznac wasze opinie co do niego. Wiem ze tematow o tym widelcu jest sporo, ale mozna to jakos ujednolicic :)
Jak z plynnoscia widelca, regulacja i sztywnoscia?
Jak z plynnoscia widelca, regulacja i sztywnoscia?
www.trialshop.pl
no w sumie nie jest taki wytrzymały... --> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60948701
check this out - http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1500066
-
- Kontakt:
praca jest mega płynna na całej długości skoku.
regulacja super, możesz dostosować amorka do warunków, do Ciebie, do upodobań, gdzie chcesz i jak chcesz :) regulacje skoku, szybkości dobicia i odbicia + motion control (w modelu team za pomocą manetki PopLock) czyli totalne usztywnienie amora (lecz nie blokada skoku) + regulacja do twardości blokady przy poplock.
Amor poprostu total wypas. Jeżdże na nim dużo w hardtail DH i sądze ze nie poczułbym różnicy jakbym miał zamontowanego z przodu boxxera jakiegoś.
Kiedyś użyłem zwrotu :) - pike to młodszy brat boxxera, tak faktycznie jest :)
Do szeroko pojętego FR, dropy..., na dirtach też super daje rade.
Jak coś to moge załatwić PIKE każdy model bardzo tanio, jak i każdy inny sprzęt (nowy i używany), każda marka (ramy, amory, ubrania, części...)
regulacja super, możesz dostosować amorka do warunków, do Ciebie, do upodobań, gdzie chcesz i jak chcesz :) regulacje skoku, szybkości dobicia i odbicia + motion control (w modelu team za pomocą manetki PopLock) czyli totalne usztywnienie amora (lecz nie blokada skoku) + regulacja do twardości blokady przy poplock.
Amor poprostu total wypas. Jeżdże na nim dużo w hardtail DH i sądze ze nie poczułbym różnicy jakbym miał zamontowanego z przodu boxxera jakiegoś.
Kiedyś użyłem zwrotu :) - pike to młodszy brat boxxera, tak faktycznie jest :)
Do szeroko pojętego FR, dropy..., na dirtach też super daje rade.
Jak coś to moge załatwić PIKE każdy model bardzo tanio, jak i każdy inny sprzęt (nowy i używany), każda marka (ramy, amory, ubrania, części...)