szklarska zdjecia z pniami z NS(pytanko)
WPADŁEM... z dziewczyną w szklarce
Ja polewałem z "TOOOO NIEEEESAMOWITE COOOO TUUUUTAJ SIĘ DZIEEEJE......"RyyS pisze:brawka brawka :D jak uslyszalem ten festyniarski text po raz 10 to wyszedlem i pojechalem do domu
...a poza tym to któryś z kawałow puścił już na szklarce w zeszłym roku :-)
....do wody nie wleciał bo po girl Jumpach w NS LUMPACH ;-) zapanowała taka konsternacja że nie było wiadomo co robić. I sie chłopaków nie dało zmobilizować zeby im "proda"* z rampy zapodać!
*kto we wormsów łupie ten o co chodzi WIE! :D
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
maverick-g pisze:sedziow mogli wrzucic i Irka ... debile i tyle
CZeść kol.
NA FESTIWALU WPADŁEM Z DZIEWCZYNĄ...
...DO WODY. :]
Wleciałem z dziewczyna którąnajprościej opisać ze miała włosy koloru bląd.. STOJĄC TAM - DO WYBORU MIAŁEM:
POPCHNĄĆ JĄ DO WODY,
WRZUCIĆ JĄ DO WODY
ZESKOCZYĆ RAZEM..
O to ryczał tłum...zeby ona sie znalazła w WODZIE... ONA.
w kieszeniach miałem zapasową baterię do kamery, kilka kaset z materiałem z tamtego dnia, kasę, klucze od haviry, gigowy odtwarzacz empetrui Irivera, słuchawki, akumulatorek, TELEFON - który już jakby nie działa i okularki które poszły następnego dnia pewnie wyławiac dzieci lokalnych sprzedawców cienkiego tamtejszego piwa...
Poszliśmy do wody RAZEM. Po prostu znaleźliśmy się w takim miejscu w takim czasie. Z tradycją się nie walczy. A ty wyrażając się "DEBILE" - jesteś tylko zwykła pipką która nie ma pojęcia JAK SIĘ TAM STOI I SŁYSZY CO SIĘ DZIEJE DOOKOŁA
pannie powiedziałem zeby nabrała w płuca, sprzedałem buziaka, i polecieliśmy.
PŁYWAC NIE UMIEM.
wojskowe glany i M65 to raczej nie jest strój kąpielowy. Ściągało w dół i się ochłeptałem wody
Wróciłem potem do góry na rozbieg - i "do mikrofonu" przeprosiłem Kobitke.
Taki czas, takie miejsce, taka tradycja...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
1) to jest fakt. Jak do tego doszło też jest ważne.maverick-g pisze:(1)a zreszta jebal pies zrobiles co zrobiles
(2) jak ci nie szkoda bylo zawartosci kieszeni itd twoja sprawa
(3)tyle miales fart ze z blondyna wpadles bo sytuacja z brunetka to chyba bardziej powazna byla ...(4) skoro karetka itd
2) liczyłem na technologię, i wszystko jest SI poza telefonem. Który moze jeszcze da rade...
3) zobaczymy czy miałem farta - blond dziewczyna owszem była spoko, pomyśl skad się laski wzięły na rampie...
4) teatr.
Ogień jest znacznie poważniejszy od wody, ..choć jak by byli nurkowie (tak zwani strażacy :p ) ..to kto wie..;-) LOL, masz przykłady wyjęte głęboko z dziecięcej wyobraźni. A może lepiej było na księżyc z nią polecieć - tylko mi Twardowski kluczyków do rumaka nie pozyczył...
Nie zjezyło mnie ani to że zdrabniasz moją ksywe (zdrabnia się jak sie kogoś lubi... ; mamusie do kochanych dzieci tak mówią i zakochani też..- mam jednak nadzieję że się jeszcze we mnienie zakochałeś.. ..na mamusie mi nie wyglądasz.. ..zostaje że lubisz - hmm :> - przeżyję..)
a "Bezsens" bo do tego sprowadzasz całe zajście - to ostatni argument takich kolesi jak Lepper, Giertych i tem podobne.
POKRZYCZEĆ, ZMIESZAĆ Z BLOTEM - byle się pokazac.
Interesuje mnie na bieżąco zdrowie obu dziewczyn, i z "samej góry" wiem ze wszystko z nimi jest SI.
...a TY to mi na razie za duzo czasu poświęcasz... BEJBE!
-
- Kontakt:
ja stałem koło śruby i dokładnie tak sam bym sie zachował! bo własnie tego domagała sie widownia! bo tak naprawde widze wywarli taką presje! i jak jedna dziewczyna poleciała to druga tez musiała! dziewczyna w bląd wlosach wcale nie broniła sie zeby jej nie wrzucic! a buziak był fajny! szkoda ze w policzek:P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=571896
nawet moj stary ja sfotografował!;)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=571896
nawet moj stary ja sfotografował!;)
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=995
-
- Kontakt: