4cross Rybnik w 2005 jeszcze raz????????
4cross Rybnik w 2005 jeszcze raz????????
Siemka,
mam pytanie do osób które są z rybnika lub orientują się w tym coś...
bo dużo mówiło się że w tym roku jeszcze raz będą zawody 4crossowe w Rybniku?
To co wkońcu .. będą czy nie bo fajnie było by jakby były ale niewiem sam już czy będą? :/
Pozdawiam !
mam pytanie do osób które są z rybnika lub orientują się w tym coś...
bo dużo mówiło się że w tym roku jeszcze raz będą zawody 4crossowe w Rybniku?
To co wkońcu .. będą czy nie bo fajnie było by jakby były ale niewiem sam już czy będą? :/
Pozdawiam !
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
-
- Kontakt:
Hmm, no fajnie by było gdyby były ;) Przejechałbym sie zobaczyc jakie umiejetnosci mam w porownaniu do innych ;)
btw
Nemero, czy waszym sponsorem jest DunCon?! Oni o tym wiedza? Po drugie menu po angielsku juz nie jest trendi, a jak juz chcesz byc mega ziomkiem (hej laska patrz na rower!) to popraw te bledy...
btw
Nemero, czy waszym sponsorem jest DunCon?! Oni o tym wiedza? Po drugie menu po angielsku juz nie jest trendi, a jak juz chcesz byc mega ziomkiem (hej laska patrz na rower!) to popraw te bledy...
nemero... nie wiem kto ty ale jakiś tam szacun mam no aaale...
...link do POGOOOOODY na waszehj str i to jeszcze na onecie.... hmm :> ...a będzie telegazeta i rozkład jazdy P.K.P ?
a wiesz ze na PKS informacja ogólna to tel 0 300 300 130 ...Żąbi mi dał więc bez lipy można telefoniren prawie jak na audiotele...
! nars :]
...link do POGOOOOODY na waszehj str i to jeszcze na onecie.... hmm :> ...a będzie telegazeta i rozkład jazdy P.K.P ?
a wiesz ze na PKS informacja ogólna to tel 0 300 300 130 ...Żąbi mi dał więc bez lipy można telefoniren prawie jak na audiotele...
! nars :]
"dalej w tym samym tempie ma byc.. ej!"
Chyba na informację, a nie wyjaśnienia. On nie musi się przecież z niczego tłumaczyć.Nemero pisze: dobra nieróbcie off topica... bo ma być tu miejsce na wyjaśnienia frutisa ;p
A tak jeszcze OT skoro mowa o tej twojej stronie Nemero to umieść jakiś wielki napis na wstepie "osoby znające angielski niech nie wchodzą bo padną ze śmiechu" .... takie elementy dziwnie brzmią:
> Bicycle Styl: Downhill, 4cross
> Old: 15
lub też tytuł
> "What's this Dual and 4cross?"
napisz to lepiej wszystko po polsku i nie rób wioski :)))
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Chciałe zrobić zawody we wrześniu, ale niestety niedam rady sam tego robić jak wiecie zdążyłem zawalić wyniki :(( z zeszłej imprezy:(( ...jakoś sie nie wyrabiam ..Ale zawody napewno będą ale dopiero na początku października:) jest troszkę z tym roboty ktoś zaje... bramkę startową no i z torem trzeba jeszcze popracować...pozdrawiam F.R.U.T.I.S:))
frutis6@wp.pl