GT Chucker 2.0 POMOCY !!
-
- Kontakt:
GT Chucker 2.0 POMOCY !!
Witam wszystkich.
Jestem zainteresowany kupmen GT Chuckera 2.0.
Czy ktoś słyszał cokolwiek o tym rowerku??
Z góry dzięki.
Pozdrawiam!
Jestem zainteresowany kupmen GT Chuckera 2.0.
Czy ktoś słyszał cokolwiek o tym rowerku??
Z góry dzięki.
Pozdrawiam!
Re: GT Chucker 2.0 POMOCY !!
popularna ramka, ale nie polecam..
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
********* was..a Ciebie nemero to już calkowicie ***** wiesz o tej ramie a piszesz takie pierdoły...ja jezdze na niej od roku i powiem że ramka jest WYPAS cały osprzęt który jest tam seryjnie jest co prawda ******* ale ramka nie ma w sobie nic złego...to tylko kwestia gustu czy komus sie podoba czy nie....widzieliście ją złamaną?? peknietą? albo coś innego? bo ja tylko jedną i to nie w polsce...wiec jeżeli nie jezdziliście na niej to nie mówcie że do dupy!!Avalanche 3.0 mam pytanie czy miałeś rame z przeznaczeniem do dirtu czy do XC i co na niej robiłeś?? to chyba normalne że jak rama jest do XC a Ty ją katujesz w dircie to trudno żeby się nie posypała...
pZdR
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=362111 to Chucker kumpla który złamał się na dosyć małej hopce. Niestety nie pamietam czy był to Chucker 1.0 czy 2.0
ja właśnie go kupiłem i powiem Ci że jak go kupujesz to z miejsca wymieniaj amor !! na coś o większym skoku tak 110- 120-130 będzie git
minusy
- obręcze (dawniej były dm24)
- gripshift (ludzie co za okropny wynlalazek ! hujowizna taka że już wolałbym jaką badziewną manetke acera!)
jak dobrze ustawisz napinacz to jest super ale jak się poluzuje to dupcia dlatego ja jeżdże z imbusem ostatnio ;)
plusy (w moim indywidulanym odczuciu )
-ramka całkiem spoko krótki tylni trójkąt
-zarąbiście szeroka kiera 720mm ( chyba)
- krótki mostek dla mnie w sam raz
- fajne siodło :)
minusy
- obręcze (dawniej były dm24)
- gripshift (ludzie co za okropny wynlalazek ! hujowizna taka że już wolałbym jaką badziewną manetke acera!)
jak dobrze ustawisz napinacz to jest super ale jak się poluzuje to dupcia dlatego ja jeżdże z imbusem ostatnio ;)
plusy (w moim indywidulanym odczuciu )
-ramka całkiem spoko krótki tylni trójkąt
-zarąbiście szeroka kiera 720mm ( chyba)
- krótki mostek dla mnie w sam raz
- fajne siodło :)
[...] stoje i oczekuje kiedy ty wyskoczysz na v-ki [...]
-
- Kontakt:
Avalanche3.0 http://www.gtbikes.com/mountain/catalog ... brand=moun
a wiec uwazasz ze to rower go dirtu i streetu??? nie wiem ile jezdzisz ale kiedy ja zaczynałem avalanche był jednym z najwyzszych modeli GT do xc, teraz go zdegradowano ale nadal jest tylko i wyłacznie do xc, co do rozmiaru 13 czyli xs: dla kobiet moze??? dla dzieci? jak najbardziej
a wiec uwazasz ze to rower go dirtu i streetu??? nie wiem ile jezdzisz ale kiedy ja zaczynałem avalanche był jednym z najwyzszych modeli GT do xc, teraz go zdegradowano ale nadal jest tylko i wyłacznie do xc, co do rozmiaru 13 czyli xs: dla kobiet moze??? dla dzieci? jak najbardziej
fantastyczna dualowka z niej ;/Avalanche3.0 pisze:olisko to był avalanche 3.0 , poco te ramki robią w rozmiarze 13 ? dla dzieci ?
rama jest zajebista do streetu , i dirtu ( ale główka szybko pęka )
zajbista geometria i gdyby nie to ze pękła to bym nigdy niesprzedawał ...
rozmiar to nie wszystko, bo nie widze jakos aganga 19" w xc :D
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
lol poszeł jeden..felerny egzemplarz..i to od tarczy..aj miałem przez pewien czas z tyłu magure gustava z tarczą 203 mm. i jakoś się trzyma...:D
a avalanche 3.0 jest do XC i nie ma się co kłucić....bierz tą ramke...bo jest naprawde super...a zmiana amorka to jak kto lubi... ja mam dja 130 skoku i z tyłu koło 24 cale i jak dla mnie jest idealnie...
a np. SDSW ma 13o skoku i 24 cale z przodu :) i tez mu się pewnie dobrze jezdzi...wiec to tylko kwestia gustu...:):)))
a kona to dobra alternatywa ale ja jakoś nielubie sztywnych kon takie dziwne te ramy są...:/ fule kony to co innego :):)
naprawde bierz GT
aaha i pokażcie te foty złamanego chukera...
pZdR
a avalanche 3.0 jest do XC i nie ma się co kłucić....bierz tą ramke...bo jest naprawde super...a zmiana amorka to jak kto lubi... ja mam dja 130 skoku i z tyłu koło 24 cale i jak dla mnie jest idealnie...
a np. SDSW ma 13o skoku i 24 cale z przodu :) i tez mu się pewnie dobrze jezdzi...wiec to tylko kwestia gustu...:):)))
a kona to dobra alternatywa ale ja jakoś nielubie sztywnych kon takie dziwne te ramy są...:/ fule kony to co innego :):)
naprawde bierz GT
aaha i pokażcie te foty złamanego chukera...
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt: