Wie ktos ile kosztuja gorne golenie do stance statica? Dzwoniłem do wigwama i nikt nie odbiera. Odzywa sie jedynie jaki pedalski głos. Moze ma ktos takie golenie na zbyciu albo wie co zrobic z luzna rura sterowa i o co chodzi z tym wpasowywaniem na prasie?
bo to chuuje z gumy dystrybutor manitou suxxxxxxxx..o sprężyne do mojego swingera prosze sie już 3 miech...kurva no tak to może być tylko w polsce...nie dośc że płące to jeszcze łaske robią...a co do amora to nie kupuj goleni nowych tylko zmień amor...bo popełniłęś niestety wielki błądf kupując ten zaczieracz :|
Tez uwazam ze stance nie jest najgorszy. Według mnie lepszy od dj'a , konkurencyjnego amora.. Przynajmniej ma tłumienie i nie wazy 3,6kg.
Tak w ogole to poszukuje rury sterowej. Musi ona miec dokałdnie 30mm w miejscu gdzie wchodzi w korone. Ma ktos taka? Aha i tylko cr-mo.
moje gg: 6237289.
tez mam stanca i jest to spoko widelec !!!! anoda nie schodzi jak sie dba ja tak samo po kazdym wypadzie przeczyszcze uszczelki i jest naprawde git i tak jak ktos wyzej pisał posiada tłumienie a nie tak jak marcoki :P
a nie sądzicie że troche słabo chodzi, nie wykorzystuje dobrze skoku..... troche ostatnio na nim jeździłem i 100 razy wolałbym DJ 3 2oo3( na przykład). Wiadomo że zależy gdzie ma sie tym zamiar jeździć.... a co do anody to kumplowi nie schodzi po dość długim czasie.
ja mam stance flow i tez mi nie chce calego skoku wykorzystac.a anoda jak na razie nie schodzi.fajny amor szczegolnie ze przesiadlem sie na niego z gili tl:D