Najlepsze miejscówki w Polsce?!?!
Najlepsze miejscówki w Polsce?!?!
Wpisujcie... ja propnuje naszą poznańską CYTADELE!
http://republika.pl/gp21/foto_lot.jpg
-- Uwieczniony w locieee... -- :P :D :]
yyyy wierchomla.... ? u nas w nowym saczu niema ani jednego parku rowerowego z jakims dirtem czy cokolwiek. byl jeden w planach zalatwialismy projekty i wszystko wytyczono nawet miejsce ale miasto wycofalo projekt :(( wola placic policji zeby gonila rowerzystow i caly czas pretensje ze jak gdzie oni jerzdza a u nas tylko jedna sciezka rowerowa dla kolarzy jest i ma moze 200m :) to czeba katowac miejskie budowle-zabytki i kopac po lasach na nielegalu :(
ps. kiedys miasto dalo nam rampe na rolki wysoka na 2.5m moze 3m szeroka na poltorej roweru i powiedzieli: macie rampe to jezdzic tam na bikeu! a ona jedynie przydaje sie chlopakom zeby siasc na niej jointa zapalic.
pozdro
ps. kiedys miasto dalo nam rampe na rolki wysoka na 2.5m moze 3m szeroka na poltorej roweru i powiedzieli: macie rampe to jezdzic tam na bikeu! a ona jedynie przydaje sie chlopakom zeby siasc na niej jointa zapalic.
pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Paul
jak sam powiedziales robi sie nudna, ale jak wszystko.
patrzac z innej strony to tam jest praktycznie wszystko... multum dropow, gapow, transferow, hopek... step up i nowo wybudowany dirt... trialowcy tez znajda cos dla siebie... zeby wszystko tam obleciec trzeba miec duuuzo czasu i to jest piekne... a jak juz wszystko sie zaliczylo to niedaleko jest pomnik armii poznan i troche dalej park wodziczki, w ktorym podobno tez jest pare hopek (ja widzialem tylko jedna)
jak dla mnie to jest najlepsze miejsce, ale musze tez powiedziec, ze nie bylem na wszystkich nawet w poznaniu, wiec nie mam porownania zbyt duzego...
jak sam powiedziales robi sie nudna, ale jak wszystko.
patrzac z innej strony to tam jest praktycznie wszystko... multum dropow, gapow, transferow, hopek... step up i nowo wybudowany dirt... trialowcy tez znajda cos dla siebie... zeby wszystko tam obleciec trzeba miec duuuzo czasu i to jest piekne... a jak juz wszystko sie zaliczylo to niedaleko jest pomnik armii poznan i troche dalej park wodziczki, w ktorym podobno tez jest pare hopek (ja widzialem tylko jedna)
jak dla mnie to jest najlepsze miejsce, ale musze tez powiedziec, ze nie bylem na wszystkich nawet w poznaniu, wiec nie mam porownania zbyt duzego...
luk4szm
-
- Kontakt:
Re: Najlepsze miejscówki w Polsce?!?!
Odpowiedź dla Paula (moderatora)::
Ja poruszam sie obecnie na ramie Dartmoor'a Street Styl
Z ziomkami szlajamy się Murowanej Goślinie, jakieś 20km od P-ń.
Pozddro
Ja poruszam sie obecnie na ramie Dartmoor'a Street Styl
Z ziomkami szlajamy się Murowanej Goślinie, jakieś 20km od P-ń.
Pozddro
http://republika.pl/gp21/foto_lot.jpg
-
- Kontakt: