Witam!
Od 4 dni jeżdże z DURO i zaczęła mi schodzić anoda zaraz przy uszczelkach (narazie niewiele ale schodzi). Chciałem kupić jakiś smar z teflonem ale się spóźniłem. Czy to coś da jak teraz zacznę go smarować, czy może spróbować go wymienić na gwarancji, słyszałem że Manitusy wymieniali w takich sytuacjach.
A jeśli kupić smar to jaki?
Normalka w Durexach, mi sie ogólnie nie podoba ten anodyd i dlatego poszlem sobie do sklepu "Auto-Moto" =) i zakupiłem sobie pastę do połysku i scierania takich pasci, zapodajesz paste na lagi, cierpliwie polerujesz aż uzyskasz srebrny połysk =) taka jest moja rada =)
Pozdro
to chyba normalne... też mam DURO i sie ściera, ale to nic nie przeszkadza przecierz... no tylko wygląda inaczej :]... z resztą w Manitou też tak jest (z tego co czytałem tu na forum :] ). Więc tak jak juz ktoś napisał w każdym Duro to sie ściera...
to chyba normalne... też mam DURO i sie ściera, ale to nic nie przeszkadza przecierz... no tylko wygląda inaczej :]... z resztą w Manitou też tak jest (z tego co czytałem tu na forum :] ). Więc tak jak juz ktoś napisał w każdym Duro to sie ściera...