Zbieramy ekipę !!! Wroc
hmm, a kim jestescie ze was to tak wkurwia dzielni rycerze ??
czy majac rower niby do dirtu i nie skaczac dirtow od razu jestem pozerem?
i czy maja z "klanu" zakocha sie w Cezarym ,ktory to nie skacze dirtow?
na powaznie sie pytam , trzezwy jestem
czy majac rower niby do dirtu i nie skaczac dirtow od razu jestem pozerem?
i czy maja z "klanu" zakocha sie w Cezarym ,ktory to nie skacze dirtow?
na powaznie sie pytam , trzezwy jestem
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
tak hofmen pało... przyjezdza sie na miejscowke po to zeby cos probowac, uczyc sie, a nie po to zeby podziwiac innych, i brechtac sie jak sie wyjebia... ja juz mam swoja taktyke wyrobiona... zawsze jak wpadam na miejscowe, to zapalam szluga ( i wszyscy wiecie co wtedy o mnie ludzie mysla ) a po szlugu zaczynam jezdzic, co ogolnie pozniej sprawia pozytywne wrazenie. no ale jak ktos jezdzi na dirta na przyklad zeby zajarac, skomentowac cos i wrocic do mamusi... no to jest wkurwia**********
#...#
i wlasnie dlatego wole jezdzic w Czechach , bo nie ma takich plackow, ktorzy na zadane pytanie odpowiadaja obelga.
Kurwa mistrzu sluchaj, nie skacze tych waszych dirtow, chcialem sie tylko zapytac a ty mnie juz objezdzasz. Powiedz jeszcze na czym jezdzisz zebym mogl Cie spotkac na zywo.
Kurwa mistrzu sluchaj, nie skacze tych waszych dirtow, chcialem sie tylko zapytac a ty mnie juz objezdzasz. Powiedz jeszcze na czym jezdzisz zebym mogl Cie spotkac na zywo.
TwoFourPlayer
ja jerzdze na leader fox-sie http://dirtjump71.magma-net.pl/14%2005% ... to_19.html hlehehehehehehe ;]
http://dirtjump71.magma-net.pl/
-
- Kontakt:
No tak, jest tam napisane ze niby wywoz gruzu zabroniony czy jakos tak, a ostatnio sie zorientowalem ze kili kiedys bylo ogrodzone siatka tylko ze ta sie ugiela pod ziemia z kili (sie jakos rozlazi czy co???). Niby sa tam jakies hopy niby jakies 2 z ladowaniem nawet ale i z dziurami. A ostatnio nawet widzialem takich mlodych na rowerach jak by byli koszykarzami jakimis to zjezdzaja z pierwszego takiego mimowolnego dropa na hamulcach i przejezdzaja te hopke z ladowaniem i dziura <lol>
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
te, hofmen cos sie tak przyp****??? nie denerwuja mnie typki ktorzy przyjezdzaja skakac, co polega na skakaniu a nie jaraniu szlugow i staniu na rozpedzie, tylko tacy, ktorzy przyjezdzaja, jaraja szlugi, wypijaja nam cala wode, a sami nigdy nie przyworza i tylko stoja na rozpedzie i blokuja ruch.
fer
gg 2737818
gg 2737818
czepiam sie bo nie mam co robic, mam 14 lat i nie moge tak czesto wychodzic z domu i mama mnie tylko wypuszcza w kasku na rower. a nauczycie mnie bunny, bo chcialem cos pokazac jezdzic , zeby zaczac bo widzialem jak jezdzi taki koles w dradach , taki ziomo na rame zajefanej DMR .
TwoFourPlayer