Co sądzicie o tym rowerze ?? Doradźcie !
Co sądzicie o tym rowerze ?? Doradźcie !
Witam :]
Od niedawna zacząłem jeżdzić troche agresywniej na moim rowerze, który jednak sie raczej do tego nie nadaje... nauczyłem sie na nim pare tricków ale jest ciezki jak ***** :( . W kazdym razie zamierzam złozyć sobie taki rower do street'u :
Rama : Author A-gang PM `14"
Amor : Suntour Axon
Korba : Tuvativ Hussefelt
Przerzutka tył : Shimano Alivio
Hamulce : Deore
Manetki: Alivio
Piasty : Deore
Obręcze i opony : ???
Napiszcie mi co sądzicie o czymś takim i ewentualnie co zmienic bo jestem troche jeszcze zielony :]. Nie jestem pewien czy wziaść ramkę 14 czy 16 ??
Chce tez czasami pojeździc gdzies dalej i nie wiem czy nie będzie mi bardzo niewygodnie na 14 , i na odwrót, czy na 16 będzie sie dobrze skakac i robic tricki ??[Mam 171 cm wzrostu].
Z góry wielkie dzięki za wszystkie rady :)
Od niedawna zacząłem jeżdzić troche agresywniej na moim rowerze, który jednak sie raczej do tego nie nadaje... nauczyłem sie na nim pare tricków ale jest ciezki jak ***** :( . W kazdym razie zamierzam złozyć sobie taki rower do street'u :
Rama : Author A-gang PM `14"
Amor : Suntour Axon
Korba : Tuvativ Hussefelt
Przerzutka tył : Shimano Alivio
Hamulce : Deore
Manetki: Alivio
Piasty : Deore
Obręcze i opony : ???
Napiszcie mi co sądzicie o czymś takim i ewentualnie co zmienic bo jestem troche jeszcze zielony :]. Nie jestem pewien czy wziaść ramkę 14 czy 16 ??
Chce tez czasami pojeździc gdzies dalej i nie wiem czy nie będzie mi bardzo niewygodnie na 14 , i na odwrót, czy na 16 będzie sie dobrze skakac i robic tricki ??[Mam 171 cm wzrostu].
Z góry wielkie dzięki za wszystkie rady :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
O tarczówki sie nie martw, za 170 zł możesz na ursynowie w Activ Biku kupić Tektro Aqua i będą ok, a Suntour Duor jest naprawde bardzo dobry, możesz też rozejrzeć sie za nowym Suntourem XPC DJ, bo to nowy i tani amorek, dzisiaj u kumpla będę go testował to Ci napiszę jak sie sprawuje :). Co do ramki to jeśli chcesz trosze zaoszczędzić, to lepiej kup Dragstara, ja na nim jeżdżę i naprawde jest fajny, polecam! no to wieczorem znowu napisze co do amorka! Narciarz i pozdro 4all dh
co do ramy, to bym brał prodigy johny bravo, bo jest tańsza i lepsza , a jak za tą cenę, to Reborn Norbe, merdię umf albo Dengeros M. DS 3,0 (http://www.mkbike.com.pl/sklep/product_ ... ts_id=2026)
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
no jak mozesz to zostaw co sie da ale wymieniles ze chcesz kupic wiec ci odradzaja ;]
jak juz nowe pomysl o allegro - odjednej osoby mozna kupic kilak rzeczy i kase zaoszczedzic - sklep to dla mnie ostatecznosc
a gang bardzo dobry wybor - wedlug mnie lepszy niz drag , poprostu mi on nie pasuje w ogole
sa niby " duro " pod vki wiec jak cos mozesz go wziasc na poczatek
jak juz nowe pomysl o allegro - odjednej osoby mozna kupic kilak rzeczy i kase zaoszczedzic - sklep to dla mnie ostatecznosc
a gang bardzo dobry wybor - wedlug mnie lepszy niz drag , poprostu mi on nie pasuje w ogole
sa niby " duro " pod vki wiec jak cos mozesz go wziasc na poczatek
www.mm-foto.pl