Oponki - jakie do Dirt/Street...........
Oponki - jakie do Dirt/Street...........
Siema
Potrzebna mi jest tylnia oponka, do streetu/dirtu. Ma mieć bardzo dobrą ochronę przed dobiciem i taką samą przyczepnośc. Jaką oponkę typujecie?
Cena: Ok. 100PLN
Myślałem o Gazzie Dual 2,6", ew. NBX 2,5", ale jest dość ciężki...Pozdrawiam
Potrzebna mi jest tylnia oponka, do streetu/dirtu. Ma mieć bardzo dobrą ochronę przed dobiciem i taką samą przyczepnośc. Jaką oponkę typujecie?
Cena: Ok. 100PLN
Myślałem o Gazzie Dual 2,6", ew. NBX 2,5", ale jest dość ciężki...Pozdrawiam
www.forumrowerowe.prv.pl
DMR MOTO 2,2 albo 2,5 0 czechy, uk, niemcy koszt ok 90-100 za sztuke na ebayu moze taniej
NBX
K-rad - moim zdaniem dobry stosunek jakosc do ceny
hooksworm - lider jesli chodzi o street niestety ciezka ale i ciezko ja zajechac - mialem i bylem zadowolony
Nie oplaca sie miec jakiegos wysokiego bieznika, bo rozwalisz hopy. Moi faworyci:
Jakosc hooks, nbx, moto
Cena flame, k-rad
NBX
K-rad - moim zdaniem dobry stosunek jakosc do ceny
hooksworm - lider jesli chodzi o street niestety ciezka ale i ciezko ja zajechac - mialem i bylem zadowolony
Nie oplaca sie miec jakiegos wysokiego bieznika, bo rozwalisz hopy. Moi faworyci:
Jakosc hooks, nbx, moto
Cena flame, k-rad
n0 ridE n0 fUN
No jednak jest to Dirt/Street, a takich oponek jak XXX bym nie chchiał. Hopy są raczej w lesie, na czasami miekkiej ściółce, więć poł biedy, jak się będzie przyśpieszać na takim czymś, ale jak miałbyś wylądować, to na oponkach bez bierznika praktycznie byłaby gleba. Więc raczej coś z bieżnikiem, bo czasami trochę FR'u wkracza...NBX'y stykną??
www.forumrowerowe.prv.pl