jazda po chodniku=mandacik

Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Nie odświerzaj starych topiców!!!

EOT
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

żal.. nie miałem okazji dostać mandatu za jazde po chodniku itp bo z reguły krecha i mnie nie ma :) za to ostatnio dostałem mandat za przeklinanie na Rynku w Krk :) krzyknąłem do kumpla żeby się pośpieszył ( kur.. ) ale to jedno :) pies przybiegł a był w odległości jakieś 100m... prosił o wylegitymowanie się, a ja nieświadomy o co chodzi dałem dowód... i nic nie pomogły dyskusje, przeróżne argumenty ni *****... i tak nie zapłace... (200zł) =o
http://cosmos.pinkbike.com/
kapkama
Kontakt:

Post autor: kapkama »

2II2 Widać ze jestes nowy na forum i nie zapoznales sie z zasadami Forum. Po co odswiezasz stare topici na forum ? W ten sposob robisz tylko zamęt. Przegladnelem sobie juz twoje posty i zauwazylem ze juz kilka razy odswiezyles stare tematy. Jezeli nie potrafisz sie wypowiedziec na tematy biezace to milcz!
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

drogi kolego motomysz- w większości przepisów rowerowych pisze żę nei wolno jeździc osobom który mają do uprawnienia do ajzdy po ulicach chdnokami, w teorii nie dotyczy to tylko małych dzieci/ a zę ejst to głupie to już inna sprawa, zwłąszcza zę na anszych ulicach to łątwo można skończyć pod kołami np tira któy się "zagapił"
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

kurwa po co ktoś to odświeżył?
amstaff
Kontakt:

Post autor: amstaff »

powiem wam faja sytuacje jakamiałem 2dni temu lub 3 dni temu..
jade sobie z kumplami (czterech nas było)o 22 koło ronda fajnie jade jade i nagle ktos za mna trabi pomyslałem kurwa suki odwracam sie no i masz kochne psy..ja do kumpla jedziemy dobra powoli pojechalismy ze niby nic ale 2 kolegow zostało i dostali po 50zł mandatu .. miaęłm farta dobre i 50zł u nasz tesz jest akcja łapania rowerzystow..:/ .. ale i tak moi kumple uczcili to browarkiem a mandat zjedli i wypluli :D .. pozdrower
jeremiasz
Kontakt:

Post autor: jeremiasz »

w zime przejechalem przez czteropasmowa ulice na czerwonym swietle i dalej po chodniku jechalem bez rak na kierze, rower oczywiscie zero sowietlenia:P nagle patrze suka przy mnie jedzie i pies kaze mi sie zatrzymac, zatrzymalem sie to wyjechali do mnie z tekstem "pierdolniem ze diwe stowki?" hehe ale nic mandatu nie dostalem:D
a za jazde po chodniku zatrzymuja, ewentualnie spisza i kaza dalej isc albo jechac ulica
camper
Kontakt:

Post autor: camper »

przedwczoraj mój brat dostał mandat 50zł za jazde po chodniku, tlumaczyl ze niema kasy musi studia oplacic, facet nic .. a do tego (to juz jest totalne przegiecie) jego kumpel zjechal z drogi na chodnik pod sa suke zeby sie przywitac z moim bracikiem, przejechal doslownie 3m po chodniku i tez dostal mandat 50 zl ... czy to jest normalne ?? pozatym to HWDP
ODPOWIEDZ