Zajebali dwa rowce w lodzi
-
- Kontakt:
załatwcie to normalnie, uważam, że zwrot kasy dzieciakowi to ładny gest - ale mam na myśli przede wszystkim rozmowę z rodzicami i wyjasnienie im co to za rower, ze zostal skradziony i ile grozi za paserstwo nawet nieswiadome. Powinni oddac rowerek bez gadania, albo spraw zglaszacie niebieskimTassadar pisze:kradzież*
pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tez widziałem dzieciaka i tez jezdziłem na tym biku (jestem z Józefowa) i zgadzam sie z pająkiem najlepiej pogadać z rodzicami a tak wogóle to głupio zrobili ze kupili taki rower tak tanio, ja jak sie dowiedziałem ze ten typek ma go za 900zł to od razu wiedziałem a teraz patrze na ten topic i potwierdziły sie moje obawy.Pająk pisze: załatwcie to normalnie, uważam, że zwrot kasy dzieciakowi to ładny gest - ale mam na myśli przede wszystkim rozmowę z rodzicami i wyjasnienie im co to za rower, ze zostal skradziony i ile grozi za paserstwo nawet nieswiadome. Powinni oddac rowerek bez gadania, albo spraw zglaszacie niebieskim
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
słuchaj ja nie bede chodził po komisariatach i sobie robił problemów zeby psy mnie ciągali i pytali: a skąd wiesz? a co? a jak? ja bede miał problemy a tobie rowerek zajedzie pod dom i bedziesz happy. ten rower to nie moja sprawa, mój udział jest taki że mówie Ci gdzie jest rower, a reszte se załatwiaj sam!
tazzmanja, tassadar i tomahawk pomogliśmy Ci, wiesz już gdzie jest rower to przyjedź do Józefowa, nie masz daleko Łódź jest bardzo blisko, pójdź na mendownie, daj zdjęcia, opis, numer ramy i takie tam i oni juz znajdą wcale nas tak dużo nie ma a rowerek jest dość charakterystyczny
tazzmanja, tassadar i tomahawk pomogliśmy Ci, wiesz już gdzie jest rower to przyjedź do Józefowa, nie masz daleko Łódź jest bardzo blisko, pójdź na mendownie, daj zdjęcia, opis, numer ramy i takie tam i oni juz znajdą wcale nas tak dużo nie ma a rowerek jest dość charakterystyczny
Przecież Wy go znaleźliście, więc jak macie znaleźne płacić? Zresztą co to kur.wa jest żeby policji znaleźne płacić za rower??? to na co oni są ?? ŻEBY SZUKAĆ TYCH ROWERÓW. Za to im płacą z kasy podatników więc niech sie ku.rwa biorą i nie pierdolą że chcą jakieś siano..... ehh a to Polska właśnie.
Już ja bym im dał znaleźne W SĄDZIE i hooy.
Już ja bym im dał znaleźne W SĄDZIE i hooy.
-
- Kontakt: