NWD 6 unchained trailer
A ja znalazłem steva pita w tym trelerze tak mi się wydaje!!Kiedy kirt vories robi swojego 360 z nortshora to potem są takie ucinki krótkie rużnych rajderów i tam pomyka taki chłop w troy'u z zołtym sztywnym orangem i z pikiem postury steava ja myśle że to on!!! Co wy na to??
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
lol :D obaczcie sobie 2:36 min w trailerze jak Cam robi no footed can cana to tam po prawej na dole klęczy taki koleś w czerwono czarno białej koszulce :D to chyba ja :) wiem że wtedy siedziałem na trawie i oglądałem to, ale nie pasuje mi jedno, nie wiem co to takie białe, moze siatka od zapisów ale nie jestem pewien :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
www.PJFR.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Co mozna powiedziec,odczucia c do ajzdy mam takie jak wy, ci ludzie maja kur.....najebane e lbie,ale calkiem milo sie oglada, zauwazylem jedna rzecz a mianowicie iz coraz wiecej bmx-owocw rpzezuca sie na mtb a dalczego????bo ich umiejetnosci w bmx sa na niziuskim poziomie,takze wiec widac,ze dostrzegli okazje robienia kaski i sie poprzesiadali na mtb gdyz dla nas takie 360 tailwhip na mtb czy tailwhip jest dosc duzym wyczynem dla nich to normalka zreszta tak jak w bmx,podstawowe tricki, co do serii nwd,neistety schodzi na psy,nwd5 ciezko mi sie ogladalo zreszta z 6 bedie zapewne tak samo,popieram wypowiedz w calej swej okazalosci Forest Guumy wielu innych,ktorzy zauwazyli,ze to juz nie te produkcje co rpzed laty,takze widocznie ejstesmy skazani na takie filmy.Pozdro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com