wspłuczucie, próbuj z gwarą jak sie da, skoro był wybrakowany?? ehh co za świństwo... przy okazjii gdzie w poznaniu jest serwis manitou?? bo muszę poradzić sie w sprwie blacka któr leży u mnie i czeka naz złożenie bo musze tłumik kupić ale do końca jeszcze nic nie wiem.. odpisz..
SwierQ ja mam swojego takiego jak ma Inur i nie narzekam na niego. Tez mam z usa, ale gwarancje pomogl mi zalatwic znajomy ktory zna kogos w Wigwamie. A z Ebay'a to raczej bedzie ciezko...
ja chce wziąc tego...... to taki sam? wogóle co mi napiszecie o tym widelcu...wart jest swojej ceny? [pomijając egzemplarz INUR`a]
szukam widelca do 1300pln - ma być MOCNY, fajnie pracować, być NOWY i mieć 130mm a najchetniej 150mm - jedna półka oczywiście. Zaproponujecie coś?
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
kuźwa a ja zwsze mowiłem że to gówno niemiłosierne, no może poza wytrzymałoscia ale bebechy się walą we wszystkich. A z tą wytzymałoscia manitou to też bym polemizował mało w warszawie stanców z goleniami od Shermana jezdzi. Żeby to jeszcze kosztowało mniej.
Inur, a skąd beirze epicentrum widelce. Jeśli od Polskiego przedstawiciela czyli Plusa z Wawy, to niech ci stępluja tą gwarancje, a ty dzwon do wawy i gadaj z plusem moze cos wyjdzie z tego.
(22)6442902, z tym że maja wolne do wrzesnia.
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
podbija mi gwarancje, a widelec poza brakujacymi czesciami jest skatowany. wymog gwarancji jest taki, ze najpozniej po 45 dniach musi przejsc serwis (bezplatny) w ktorym okazuje sie czy z widelecem jest wszystko ok czy nie. tak wiec wychodzi na to, ze w przyciagu 45 dni "zdazylem" rozbic tuleje i wyrobic amorka.
moge isc do sklepu, podbija mi gwarancje i zaswiadcza ze kupilem widelec 40 dni temu. ale kto w to uwierzy :|
recol chyba moge na to pytanie odpowiedziec obiektywnie ;) manitou wzbudza we mnie wieksze zaufanie, shermany sa bardzo wytrzymale i sztywne (szczegolnie modele hex lock) ale pracy bombera chyba nic nie dorowna...