wykrecony (zniszcony) SHIVER DC
wykrecony (zniszcony) SHIVER DC
witam mam taki problem moze ktos miał podobna sytuacje bo dla mnie to jest jakis rebus NIE DOWIARY .... mam shivere dc 2002 wczoraj podczas lotów miałem dzwona razem z bikiem przygrzałem o glebe klasycznie skrecona kiera itd podnosze rower prostuje kiere i patrze a tam destrukcja ... patrzac na półki nie były w jednej lini z piasta koło w jedna strone półki w dróga mysle pogiełem goleni ebo tak to wyg;ladało załamny poleciałem do domu rozkreciłem wszytko i pierwsze co psrawdzam niby wygiete golenie przeturlałem je po płaskim sa proste oska prosta :/ zkreciłem wsyztko do kupy i jest normalnie moze nie do konca ale jest prosto. dlatego niech ktos napsize czY miał podobna akcje bo nie wiem co dlaej az strach na tym latac gg- 2120000
--==LOL==--
eee tam, nie przejmuj się.
W kazdym usd jest tak, że amor może ci się przekręcić na półkach, więc jak składasz, to musisz zwrócić uwagę na to, czy jest prosto.
odkręć śruby w górnej półce i trzymaj koło nogami jednocześnie kręcąc kiera w którąś tam stronę (zrób tak, żeby było prosto).
miałem dnm'a, wiem co mówię :]
W kazdym usd jest tak, że amor może ci się przekręcić na półkach, więc jak składasz, to musisz zwrócić uwagę na to, czy jest prosto.
odkręć śruby w górnej półce i trzymaj koło nogami jednocześnie kręcąc kiera w którąś tam stronę (zrób tak, żeby było prosto).
miałem dnm'a, wiem co mówię :]
-
- Kontakt:
hahahhahhahahah....panie...to ty nie wiesz że to jest smak amorów usd??:D
sam mam shivera i po glebach trzymają kiere prosto koło skreca mi....tyo normalne...trzeba rozkrecić i skrecić..nic sie nie stało..nie przejmuj sie, shiver po prostu WYGINA CIAŁO SMIAŁO :D:D:D:D:...może przez to te amorki nawet sie trzymają..potrafią sie poprzekrecac ale za to amortyzuje to uderzenie przez co amorkowi nic sie nie dzieje..
pozdro pińcet dla ciebie i shivera :D
sam mam shivera i po glebach trzymają kiere prosto koło skreca mi....tyo normalne...trzeba rozkrecić i skrecić..nic sie nie stało..nie przejmuj sie, shiver po prostu WYGINA CIAŁO SMIAŁO :D:D:D:D:...może przez to te amorki nawet sie trzymają..potrafią sie poprzekrecac ale za to amortyzuje to uderzenie przez co amorkowi nic sie nie dzieje..
pozdro pińcet dla ciebie i shivera :D
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0