wykrecony (zniszcony) SHIVER DC

sixsixone
Kontakt:

wykrecony (zniszcony) SHIVER DC

Post autor: sixsixone »

witam mam taki problem moze ktos miał podobna sytuacje bo dla mnie to jest jakis rebus NIE DOWIARY .... mam shivere dc 2002 wczoraj podczas lotów miałem dzwona razem z bikiem przygrzałem o glebe klasycznie skrecona kiera itd podnosze rower prostuje kiere i patrze a tam destrukcja ... patrzac na półki nie były w jednej lini z piasta koło w jedna strone półki w dróga mysle pogiełem goleni ebo tak to wyg;ladało załamny poleciałem do domu rozkreciłem wszytko i pierwsze co psrawdzam niby wygiete golenie przeturlałem je po płaskim sa proste oska prosta :/ zkreciłem wsyztko do kupy i jest normalnie moze nie do konca ale jest prosto. dlatego niech ktos napsize czY miał podobna akcje bo nie wiem co dlaej az strach na tym latac gg- 2120000
--==LOL==--
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

eee tam, nie przejmuj się.

W kazdym usd jest tak, że amor może ci się przekręcić na półkach, więc jak składasz, to musisz zwrócić uwagę na to, czy jest prosto.
odkręć śruby w górnej półce i trzymaj koło nogami jednocześnie kręcąc kiera w którąś tam stronę (zrób tak, żeby było prosto).

miałem dnm'a, wiem co mówię :]
O_o
Kontakt:

Post autor: O_o »

rozkrec korony i te 4 sruby na dole kolo osi i prostuj ,pojdzie latwo
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

hahahhahhahahah....panie...to ty nie wiesz że to jest smak amorów usd??:D

sam mam shivera i po glebach trzymają kiere prosto koło skreca mi....tyo normalne...trzeba rozkrecić i skrecić..nic sie nie stało..nie przejmuj sie, shiver po prostu WYGINA CIAŁO SMIAŁO :D:D:D:D:...może przez to te amorki nawet sie trzymają..potrafią sie poprzekrecac ale za to amortyzuje to uderzenie przez co amorkowi nic sie nie dzieje..

pozdro pińcet dla ciebie i shivera :D
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
sixsixone
Kontakt:

Post autor: sixsixone »

ufff a juz myslałem z eto jakas lipa podbudowaliscie mnie hehe
--==LOL==--
ciamek
Kontakt:

Post autor: ciamek »

Jak juz inni napisali... normalka przy amorach usd. Przy glebie golenie sie przekrecaja, wystarczy poluzowac sruby na polkach, ustawic prosto i dokrecic sruby. Najlepiej wozic ze soba imbusa 5. Pozdro!
Renio
Kontakt:

Post autor: Renio »

no stary nie przejmuj się. kolega przyjebał kiedyś z impetem w dzewo.potym wypadku odpadła mu głowka z ramy azonic a dnm byl powykrzywiany jak włos na chu.ju rozkrecił i skrecił cacy wszystko proste
team www.CYKLOTUR.com
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

hehe ja jak zakurwilem w drzewo na wierchomli, to zmasakrowałem koło, pogiołem prawa golen w swoim usd. Poddał sie , przekrecił sie na polkach, ale widocznie za mało.
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
ODPOWIEDZ