Kraków nie dla rowerów?? MASÓWKA

piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

mozna by zrobic mase polaczona z podpisaniem petycji w tej sprawie a nastepnie cala grupa podjechac pod siedzibe mpk (o ile takie cos istnieje :)) i publicznie wreczyc to cholerstwo komus...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Diamondback
Kontakt:

Post autor: Diamondback »

troche przesadzacie ze z tymi fulami to tak prz******e sam jezdze na 16 kg i spokojnie pod zoo mozna wyjechac :p

Ale co jak komus sie cos rozsypie (tak jak mi ostatnio suport) - to powodzenia z buta isc np. do huty :/

Cos trzeba z tym zrobic !
Skylinegtr
Kontakt:

Post autor: Skylinegtr »

Panie to mój sztywniak waży trochę ponad 17 kg ( rama stalowa z tyłu kółko Alex dx32, sama obręcz waży 800g) mam lipnego amora i ciężko mi sie podjeżdża bo buja
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
Skylinegtr
Kontakt:

A co do awari to właśnie ja miałem ją przedwczoraj w lesie wolskim ( patrz podpis ) i elegancko do autobusu se wsiadłem i podjechałem pod dom a jak wprowadzą zakaz to będzie lipa :(.
MOnster Garage
El Seweryno
Kontakt:

Post autor: El Seweryno »

No to suxx, DH Bus był najleprzym transportem na Łopate czy inne trasy w Wolskim Wood. Jestem Ciekaw co powie na to nasz "szef" gdy nas już tak żadko będzie widywał... Kurde, pod zoo idąc od końca trasy mija zdrowo ponad 20 minut, a wprawieni zawodnicy całą trase obrabiają w około 2 minuty, to się już nie będzie kalkulowało :/
...:::Giant Global Racing:::...
Uranium testing process...
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Osobnej lini i tak nie zrobią bo zadne miasto nie ma kasy. Jedyna wasza mozliwosc to albo zapychac pod góre, albo umówic sie pare dni wczesniej z kolegom co ma duze autko i wio...Jak nie to kupic nyske :P niech 1 zrobi prawko i szurac po całym miescie:)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
nisan
Kontakt:

Post autor: nisan »

no to kurcze niezly biznes mozna zrobic
szkoda ze nie mam busa :(
bym was wozil po 1z od kursu :)
El Seweryno
Kontakt:

Post autor: El Seweryno »

Taaa... Bez obrazy ale raczej to oni by Ci za tą "symboliczną złotówke" pozbawili możliwości oddychania prostym nosem... JA chce tylko żeby bezproblemowo można było na łopate dojeżdżać tak jak zawsze DH Busem...
...:::Giant Global Racing:::...
Uranium testing process...
nisan
Kontakt:

sory ale nie rozumiem. a 134 to niby za darmo jeżdżą?
nisan
Kontakt:

a benzyna? a koszty eksploatacji? to niby za darmo miałbym ich wozić?
buhehe
dobre
nisan
Kontakt:

moznaby jakies bilet misieczny wykombinowac, za 30 powiedzmy, dzienny za 5.
kurcze ze tez nie mam busa, buuu.
ja mysle ze by mi jeszcze wdzieczni byli
Yuen
Kontakt:

Post autor: Yuen »

ja powiem tak: zawsze rowerzysci (z teog co ja jezdizlem) sa ekhm..kulturalni, przy ywsiadaniu nie pchaja sie na ogol pierwsi, a babcie jak nie patrza pod nogi i dra rajstopy to sorry ale nie moj problem. nie pchamy sie tez na chama ja ksie nie miescimy (raczej:P). ogolnie - mozna powiedziec- jest kultura. Ale nie bo kurwa komus przeszkadza, ze mlodizez w polsce chce robic cos oprocz chalnia pod blokiem/w parku i trzeba zakazac. a potem kurw ateksty "ta mlodziez dzisiejsza to nie ma zadynych zainteresowan" kurwa zamiast pomagac, to zabraniaja... ciekawe czy jak jedzie banda przedszkolakow i rowerzysci to kto robi wiecej bydla? a pod zoo na nogach nie bede zapierdalal bo nie jestem frajer, 20 min w gore i 5 w dol i po trzech zjazdach wypluwasz pluca. kurwa sorry ale sie wkurzylem, jak zakaza jezdzenia to bede stal na przystankach i rzucal kamieniami w mpk. aaa i tak btw ostatnio mi wlepili 70 zeta bo mi jaikis *** dres portfel zajebal (to apropo zajec mlodziezy) razem z biletem a kontroler mi mowi porsto w twarz "mnie do gowno obchodzi ze tobie zapierdzielili portfel i ze miales tam bilet" dobrze ze jestem czlek opanowany, bo bym mu cos powiedzial albo jebnal... gdybym nie jezdzil na rowerze tobym sie rozesmial ale mnie to odraza...
Pro rider^^
Skylinegtr
Kontakt:

Nie no chodzi oto nisan że karte autobusową to prawie każdy ma bo do szkoły czy na studia jeździć musi, więc dojazd autobusem jest tak jakby za darmo.
MOnster Garage
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

co nie zmienia faktu ze pomysl Nisan mial dobry...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Hmmm... Odnosze dziwne wrazenie, ze nas hmmm... nie lubia? Raz pamietam jak jechalem busem to stanalem na samym koncu i zdjalem kask (Okularow nie) i wiecie, te moje piekne cudne zawszone kudly opadly mi niechcacy prosto na sliczna mordke jednej starszej pani...

Myslalem, ze mnie zamorduje. Naprawde. I oczywiscie caly autobus sie przylaczyl do zaatakowania biednego rowerzysty. Eee tam. CHWDStarymBabciom :>
Yuen
Kontakt:

Wiecie jaki mi pomysl wpadl do lba? Jak kiedys nas nie wpuszcza do autobusu albo juz bedzie ten zakaz to bierzemy rowery i zaraz przed przyjazdem autobusu zaczynamy wprowadzac pod zoo. Srodkiem drogi. Wolno. Autobus - chac nie chcac - bedzie sie musial wlec za nami, bo droga jest pod zoo waska. A jak kierowca bedzie sie rzucal to wtedy "przykro mi, nie mozna wprowadzac roweru do autobusu, wiec musimy je wprowadzac". Co wy na to?
Pro rider^^
Skylinegtr
Kontakt:

Jajo węża...
MOnster Garage
Yuen
Kontakt:

eee co?:p
Pro rider^^
Yuen
Kontakt:

btw patrzcie na wyniki ankiety na [url=http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=1827]gazeta.pl[/url]
Pro rider^^
ODPOWIEDZ