Kraków nie dla rowerów?? MASÓWKA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No to suxx, DH Bus był najleprzym transportem na Łopate czy inne trasy w Wolskim Wood. Jestem Ciekaw co powie na to nasz "szef" gdy nas już tak żadko będzie widywał... Kurde, pod zoo idąc od końca trasy mija zdrowo ponad 20 minut, a wprawieni zawodnicy całą trase obrabiają w około 2 minuty, to się już nie będzie kalkulowało :/
...:::Giant Global Racing:::...
Uranium testing process...
Uranium testing process...
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Osobnej lini i tak nie zrobią bo zadne miasto nie ma kasy. Jedyna wasza mozliwosc to albo zapychac pod góre, albo umówic sie pare dni wczesniej z kolegom co ma duze autko i wio...Jak nie to kupic nyske :P niech 1 zrobi prawko i szurac po całym miescie:)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
ja powiem tak: zawsze rowerzysci (z teog co ja jezdizlem) sa ekhm..kulturalni, przy ywsiadaniu nie pchaja sie na ogol pierwsi, a babcie jak nie patrza pod nogi i dra rajstopy to sorry ale nie moj problem. nie pchamy sie tez na chama ja ksie nie miescimy (raczej:P). ogolnie - mozna powiedziec- jest kultura. Ale nie bo kurwa komus przeszkadza, ze mlodizez w polsce chce robic cos oprocz chalnia pod blokiem/w parku i trzeba zakazac. a potem kurw ateksty "ta mlodziez dzisiejsza to nie ma zadynych zainteresowan" kurwa zamiast pomagac, to zabraniaja... ciekawe czy jak jedzie banda przedszkolakow i rowerzysci to kto robi wiecej bydla? a pod zoo na nogach nie bede zapierdalal bo nie jestem frajer, 20 min w gore i 5 w dol i po trzech zjazdach wypluwasz pluca. kurwa sorry ale sie wkurzylem, jak zakaza jezdzenia to bede stal na przystankach i rzucal kamieniami w mpk. aaa i tak btw ostatnio mi wlepili 70 zeta bo mi jaikis *** dres portfel zajebal (to apropo zajec mlodziezy) razem z biletem a kontroler mi mowi porsto w twarz "mnie do gowno obchodzi ze tobie zapierdzielili portfel i ze miales tam bilet" dobrze ze jestem czlek opanowany, bo bym mu cos powiedzial albo jebnal... gdybym nie jezdzil na rowerze tobym sie rozesmial ale mnie to odraza...
Pro rider^^
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hmmm... Odnosze dziwne wrazenie, ze nas hmmm... nie lubia? Raz pamietam jak jechalem busem to stanalem na samym koncu i zdjalem kask (Okularow nie) i wiecie, te moje piekne cudne zawszone kudly opadly mi niechcacy prosto na sliczna mordke jednej starszej pani...
Myslalem, ze mnie zamorduje. Naprawde. I oczywiscie caly autobus sie przylaczyl do zaatakowania biednego rowerzysty. Eee tam. CHWDStarymBabciom :>
Myslalem, ze mnie zamorduje. Naprawde. I oczywiscie caly autobus sie przylaczyl do zaatakowania biednego rowerzysty. Eee tam. CHWDStarymBabciom :>
Wiecie jaki mi pomysl wpadl do lba? Jak kiedys nas nie wpuszcza do autobusu albo juz bedzie ten zakaz to bierzemy rowery i zaraz przed przyjazdem autobusu zaczynamy wprowadzac pod zoo. Srodkiem drogi. Wolno. Autobus - chac nie chcac - bedzie sie musial wlec za nami, bo droga jest pod zoo waska. A jak kierowca bedzie sie rzucal to wtedy "przykro mi, nie mozna wprowadzac roweru do autobusu, wiec musimy je wprowadzac". Co wy na to?
Pro rider^^
-
- Kontakt:
btw patrzcie na wyniki ankiety na [url=http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=1827]gazeta.pl[/url]
Pro rider^^