"Co to za muza?"
"Co to za muza?"
Mam propozycje. Może by przykleić temat "Co to za muza?" może to forum muzyczne ?
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
tak, zrobmy 200 dzialow o gotowaniu, chodzeniu do przedszkola, szkoly, liceum, studiowania, zony, dziewczyny, ruchania, sluchania kaset i sluchania cd, hodowania swierszczy, sladania klockow lego, klejenia linijek.... :|||||||||||||||
osobiscie jestem za tym zeby na forum byl dzial kupie/sprzedam, no ale coz poradzic nie od moderatorow to zalezy... moze trzebaby napisac petycje do nikoma? takowa gielda funkcjonuje na www.choody.com bardzo sprawnie, ogloszenia sa usuwane po 14 dniach w wypadu braku odpowiedzi. no i na takowej forumowej gieldzie moga sprzedawac tylko zalogowani uzytkownicy przez co latwiej chwycic ich za morde jesli zaczna swirowac.
osobiscie jestem za tym zeby na forum byl dzial kupie/sprzedam, no ale coz poradzic nie od moderatorow to zalezy... moze trzebaby napisac petycje do nikoma? takowa gielda funkcjonuje na www.choody.com bardzo sprawnie, ogloszenia sa usuwane po 14 dniach w wypadu braku odpowiedzi. no i na takowej forumowej gieldzie moga sprzedawac tylko zalogowani uzytkownicy przez co latwiej chwycic ich za morde jesli zaczna swirowac.
www.trialshop.pl
nawet tematy przyklejone... nie moze ich byc za wiele, conajwyzej najwazniejsze kwestie badz takie ktore pomagaja w funkcjonowaniu forum i pomocy uzytkownikom.. niech ktos zalozy temat MUZYKA (coby kazdy mogl znalesc w szukaju), na poczatek kilkadziesiat postow zeby nabral wagi, a potem byc mzoe sam sie utrzyma na wierzchu. niech kazdy do tego dzialu wpisuje kawalki ktore mu sie podobaja, badz ew. link jesli mozna sciagnac przez wyszukiwarke.
jesli cos jest popularne, to przyklejenie nie jest potrzebne :)
jesli cos jest popularne, to przyklejenie nie jest potrzebne :)
www.trialshop.pl